Росіяни відсудили в “АВК” кондитерську фабрику в Дніпрі

Росіяни відсудили в “АВК” кондитерську фабрику в Дніпрі

В кінці минулого року Госпсуд Донецької області частково задовольнив позов Промінвестбанку до ЗАТ “Кондитерська фабрика” А. В. К. “(м. Дніпро) в рахунок погашення заборгованості за договором про відкриття кредитної лінії в розмірі 1,37 млрд. грн.

Як повідомив сайт Finbalance суд звернув стягнення на нерухомість, розташовану на вул. Журналістів у Дніпрі (тут розташовані виробничі цеха, – ред.), основні засоби і транспорт. “Шляхом продажу на публічних торгах”, – говориться в рішенні суду.

За даними НБУ, станом на 1 січня 2018 р. 99,7726% акцій Промінвестбанку належали державному банку Росії “Внешэкономбанку”.

За даними держреєстру, кінцевими бенефіціарами ЗАТ “Кондитерська фабрика” АВК “м. Дніпро” є Володимир Авраменко та Валерій Кравець.

“У жовтні-2016 В. Авраменко констатував, що «кредиторами компанії є банки країни-окупанта, переговори з ними вести складно». В. Авраменко уточнював, що частину боргу АВК він готовий покрити, але яку саме частку заборгованості зможе банкам повернути, не уточнив. “Борг АВК перед кредиторами становить $ 160 млн. Але ніхто не буде віддавати $ 160 млн боргів – бізнес зруйнований”, – процитувало видання Finbalance Володимира Авраменка.

Джерело: dv-gazeta.info

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/rosiyany-vidsudyly-v-avk-kondytersku-fabryku-v-dnipri
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати