Tempo950x100

Tempo300x100

Росіяни знайшли в українській ковбасі АЧС

Росіяни знайшли в українській ковбасі АЧС

До того, як повідомили чиновники, у продукції виявили вірус АЧС. Про це повідомляє прес-служба Россільгоспнагляду, пише Куркуль.

«Автомобіль без реєстраційного номерного знака був затриманий прикордонним нарядом в 1,5 км від державного кордону у села Демидівка Красноярузького району. За результатами огляду вантажу, проведеного фахівцями Управління Россільгоспнагляду по Білгородській області, було встановлено, що в автомобілі знаходилися пакети зі свинячим шпиком, мішки і пакети з м’ясом свинини, а також готова м’ясна продукція. Вся продукція була без маркування», — йдеться у повідомленні.

За словами російських чиновників, ветеринарні супровідні документи, що характеризують територіальне і видове походження, ветеринарно-санітарний стан, епізоотичне благополуччя територій походження і дозволяють ідентифікувати цю продукцію, на момент затримання продукції, були відсутні.

Фахівці Россільгоспнагляду відібрали 2 проби свинини і 2 проби ковбас для проведення досліджень на африканську чуму свиней.

За результатами досліджень ФГБУ «Білгородська МВЛ» в одній з проб ковбаси копченої був виявлений генетичний матеріал вірусу АЧС. Для підтвердження результату досліджень проба була направлена ​​в ФГБНУ ФІЦВіМ, м Покров, де 11 квітня результат був підтверджений.

У той же день всю затримана продукцію знищили.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/rosiyany-znajshly-v-ukrayinskij-kovbasi-achs
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати