Tempo950x100

Tempo300x100

“РОСТОК-ХОЛДИНГ” заявляє про рекордну урожайність озимини

“РОСТОК-ХОЛДИНГ” заявляє про рекордну урожайність озимини

«Такого результату вдалося досягнути за рахунок продуманої інвестиційної стратегії. Ключову роль тут зіграли і вдалий підбір сортів, і чітке дотримання технології вирощування пшениці. Цьогоріч порадували як закордонні сорти, так і сорти української селекції», — коментує головний агроном групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ» Юрій Лєбєдєв.

12 серпня господарства групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ» завершили збирання озимої пшениці на площі 7,7 тис. га (2016: 9,7 тис. га). Загальний валовий збір становить 51,1 тис. тонн (2016: 47,9 тис. тонн).

У 2017 році частка озимої пшениці в структурі посівних площ групи становить близько 15%.

Нагадаємо, за даними Міністерства аграрної політики та продовольства України середня врожайність озимої пшениці в Україні станом на 11 серпня сягнула рівня 4,14 тонн/га (оброблено 96% площ).

Довідка: «РОСТОК-ХОЛДИНГ» — вертикально-інтегрована агропромислова група, що спеціалізується на вирощуванні та реалізації зернових культур, а також виробництві та продажу молока. Під контролем групи близько 60 тис. га. До групи також належать 4 тваринницькі ферми, 3 елеваторні комплекси та ряд торгових компаній.

Перегляди: 8
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/rostok-holdynh-zayavlyaye-pro-rekordnu-urozhajnist-ozymyny
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати