Tempo950x100

Tempo300x100

Розширені можливості для сорго

Розширені можливості для сорго

Тож те, що на цю культуру звертає увагу все більша кількість сільгоспвиробників, поза сумнівом.

Сорго на українських полях вже давно вийшла з розряду нішевих культур. Ця рослина родом із Африки дедалі більше застосовується у найрізноманітніших сферах людської діяльності, а також користується попитом у експортерів. При цьому вирощувати сорго зовсім не складно: культура демонструє гарні врожаї, не потребуючи ані родючих ґрунтів, ані великої кількості опадів, що особливо добре підходить до умов посушливих степових регіонів України.

Однак, багатьох виробників насторожує складність підбору спеціальних засобів захисту під цю не надто поширену рослину. Тому для них гарною новиною стане те, що ГК «UKRAVIT» днями розширила реєстрацію низки своїх препаратів на сорго. До цього списку відносяться контактний препарат Десикант Макс (дикват дибромід, 300 г/л), ґрунтовий та післясходовий гербіцид Варяг (метолахлор 315 г/л + тербутилазин, 190 г/л) і комбінований контактно-системний фунгіцид Хлорпірівіт-Агро (хлорпірифос, 500 г/л + циперметрин, 50 г/л). Сертифікати про розширення реєстрації зайвий раз підтверджують, що ГК «UKRAVIT» працює по високих міжнародних стандартах, щоб українські аграрії мали можливість вирощувати перспективні культури, застосовуючи інноваційні препарати.

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/rozshyreni-mozhlyvosti-dlya-sorho
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати