Tempo950x100

Tempo300x100

Ризики та протидія шахрайству»: успішні кейси та сучасні підходи

Ризики та протидія шахрайству»: успішні кейси та сучасні підходи

Від зловживань не застрахований ніхто, всі департаменти компаній змушені вживати конкретних заходів щодо профілактики правопорушень.

Як з’ясували в ході численних дискусій учасники конференції, все на підприємстві залежить від людського фактора, тому кілька доповідей були присвячені саме роботі з персоналом – особливостям найму, періодичному тестуванню, навчанню, матеріальним і нематеріальним методам заохочення. Ця тема докладно висвітлювалася спікерами з компаній “Етіконтроль” і Midot і так чи інакше була присутня у виступах інших доповідачів.

Щоб знизити залежність від помилок співробітників, багато агрокомпаній активно впроваджують автоматичні системи. У першому блоці конференції фахівці ділилися успішним досвідом використання різних автоматичних систем управління та контролю. Учасники конференції дізналися про переваги застосування сучасних технологій від спікерів з “Глобал Гіс”, “Агротрейд», Ukrlandfarming. Дуже важливий комплексний підхід до протидії шахрайства і важливо, що керівництво підприємств активно бере участь в боротьбі зі зловмисниками. Так відбувається в “Чернігівської індустріальній молочній компанії” та ГК «Арніка», практичні кейси цих підприємств викликали великий інтерес у всіх гостей.

Спікери з Delta Wilmar і Bayer в своїх виступах торкнулися гострих для компаній питань – крадіжок при перевезенні сільгосппродукції залізницею та підробок засобів захисту рослин. Проблема виявилася знайомою дуже багатьом учасникам конференції, які доповнювали виступаючих і ділилися власним досвідом.

Жарку дискусію викликала тема рейдерства. На жаль, незважаючи на вдосконалення законодавства та превентивні заходи з боку компаній, впевненості в повній захищеності від захоплень немає ні у кого. Думки юриста компанії К.А.С. Group і Михайла Апостола, радника міністра внутрішніх справ, розділилися, кожен із спікерів відстоював свою точку зору.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ryzyky-ta-protydiya-shahrajstvu-uspishni-kejsy-ta-suchasni-pidhody
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати