Tempo950x100

Tempo300x100

Салтівський м’ясокомбінат призупиняє поставки посередникам

Салтівський м’ясокомбінат призупиняє поставки посередникам

У повідомленні підприємства вказується, що через дефіцит має місце значний стрибок цін на м’ясо в торгових точках. У зв’язку з ситуацією, підприємство тимчасово призупиняє поставки свіжого м’яса посередникам, щоб забезпечити безперебійну роботу фірмових магазинів.

“Почастішали випадки неадекватного, злочинного зростання цін на нашу продукцію на ринках і в торгових точках”, – заявив директор Салтівського м’ясокомбінату Михайло Бондаренко. Крім тимчасового призупинення поставок посередникам, м’ясокомбінат починаючи з 20 березня 2020 роки збільшить обсяг виробництва в 1,5 рази. Весь обсяг виробництва буде спрямований на 600 магазинів фірмової мережі.

“Ми не вводимо ліміти на продаж в одні руки. З сьогоднішнього дня наші виробничі потужності працюють в повну силу, а логістика готова до збільшення частоти поставок”- підкреслив Михайло Бондаренко.

Довідка:

Салтівський м’ясокомбінат – одне з найбільших підприємств в області м’ясопереробки, виробництва ковбас та м’ясних делікатесів України. Фірмова мережа формату “біля будинку” налічує понад 600 магазинів в Києві, Харкові, Дніпрі, Кривому розі, Запоріжжі, Полтаві, Кам’янському, Нікополі, Миргороді, Чернігові, Бердянську.

Джерело: УНН

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/saltivskyj-myasokombinat-pryzupynyaye-postavky-poserednykam
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати