Tempo950x100

Tempo300x100

Сценарії розвитку ринку олійних і продуктів переробки

Сценарії розвитку ринку олійних і продуктів переробки

Рентабельність вирощування соняшнику залишається найвищою серед всіх основних сільськогосподарських культур (62% в 2016 р, за даними Мінагропроду) і для багатьох господарств є “рятівним колом” всього рослинництва.

 

Україна – впевнений постачальник соняшникової олії №1 в світі (33% світового виробництва і 56% світового експорту в 2017/18 МР – прогноз USDA). Переробні потужності по олійним в Україні активно розвиваються, що говорить про високу прибутковість переробки і також стимулює подальше зростання виробництва насіння олійних в Україні.

6 жовтня 2017 року інформаційна компанія “ПроАгро” проведе Олійножирову конференцію 2017. Її мета – обговорити можливі сценарії розвитку ринку олійних і продуктів переробки в Україні та світі, показати виробникам, переробникам і трейдерам можливості та загрози, які відкриває робота на цьому ринку, оцінити інвестиційну привабливість галузі і напрямки розвитку олійножирового бізнесу.

Теми, яким будуть присвячені виступи спікерів, можна об’єднати в такі групи:

– Ринок насіння олійних: що спинить зростання площ під соняшником, депресія на ринку ріпаку, чи продовжиться соєвий бум.

– Ринок рослинних масел: які загрози несе швидке зростання переробних потужностей, світові тенденції попиту, короткострокові та довгострокові прогнози розвитку.

– Розвиток української логістики олії, подолання існуючих проблем.

– Ринки країн і регіонів – стратегічних покупців: оцінка обсягів попиту, особливості та практичні поради щодо виходу на них.

– Прогнози цінової ситуації та вплив цін на розвиток ринку і прибутковість олійножирового бізнесу.

– Перспективні напрямки інвестування в олійножировій ринок та оцінка ризиків.

– Нішеві олійні культури: в чому вигода для бізнесу.

Учасники конференції отримають максимально повне уявлення про те, що чекає український олійножировий ринок у середньостроковій перспективі. Експерти – аналітики, трейдери та фахівці аграрних компаній – представлять слухачам конференції своє бачення розвитку ринку. Свої запитання спікерам слухачі конференції зможуть задати як після кожного виступу, так і в неформальній атмосфері в перервах між робочими секціями.

З питань участі в роботі заходів, партнерських програм, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся в Інформаційну компанію “ПроАгро”:

тел. / факс: (+38 044) 248-02-67, (+38 067) 243-38-03

e-mail: [email protected], [email protected]

Сайт конференції

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/scenariyi-rozvytku-rynku-olijnyh-i-produktiv-pererobky
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати