Tempo950x100

Tempo300x100

Селекціонери вивели фіолетові гранати

Селекціонери вивели фіолетові гранати

Про користь граната для організму людини давно відомо – навіть офіційна медицина призначає прийом гранатового соку для лікування анемії (по півсклянки тричі на день за півгодини до прийому їжі), а народна медицина і зовсім прописує гранатовий сік чоловікам замість Віагри, пише agrarii-razom.com.ua.

Але у виробників граната була одна проблема – відсутність цілорічних поставок фруктів в силу вегетаційних особливостей рослин. Міжнародна група компаній Genesis Innovation Group, що спеціалізується на створенні нових сортів, взялася усунути цей недолік і вивела екстра-ранній сорт фіолетового граната Purple Queen. Технічна експертиза показала, що сорт, дійсно, є новим, унікальним і зі стабільними технічними характеристиками.

Фахівці назвали сорт «дуже цікавим», з огляду на його «надстрокове» прибирання, а оскільки плоди в ключових країнах-виробниках граната будуть дозрівати в кінці серпня, це дозволить забезпечити безперервне пропозицію фруктів.

Цей гранат має привабливий зовнішній вигляд: шкірка темно-червона, майже фіолетова, а зерна – дуже соковиті з яскравим червоним відтінком. Розмір плодів середній, вага – від 300 до 350 грамів. Продуктивність досягає від 25 до 30 тонн на гектар при вирощуванні в рекомендованих умовах.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/selekcionery-vyvely-fioletovi-hranaty
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати