Селективний гербіцидний захист для сої

Селективний гербіцидний захист для сої

Контроль дводольних бур’янів у посівах сої – серйозний виклик для аграрія. Особливо на ранніх етапах росту і розвитку культури: адже в цей період рослини сої  надзвичайно чутливі до конкуренції за світло, вологу, простір та елементи живлення з боку бур’янів. І недостатнє або несвоєчасне знищення щириці, гірчаків, лободи білої, пасльону чорного, амброзії й інших шкодочинних видів може призвести до втрат врожайності на рівні 50% і вище.

Щоб забезпечити сої безконкурентне середовище, фахівці «UKRAVIT» рекомендують застосовувати двокомпонентний гербіцид контактно-системної дії Флагман Екстра (бентазон, 360 г/л + ацифлуорфен, 160 г/л). Він забезпечує комплексний захист посівів сої від однорічних і деяких багаторічних дводольних видів бур’янів. Адже на відміну від гербіцидів на основі одного лише бентазона, здатен контролювати надзвичайно широкий спектр бур’янів, в тому числі, й найбільш проблемних.

«Завдяки двом діючим речовинам із різними механізмами дії Флагман Екстра забезпечує вдосконалений контроль надзвичайно широкого спектру небажаної рослинності у посівах сої – щириці, гірчаків, пасльону чорного, амброзії полинолистої, падалиці соняшника та ріпака, в тому числі, стійких до імідазолінів, – відзначає керівник агрономічного департаменту компанії Олександр Мигловець. – При цьому про культурні рослини та їх послідовників у сівозміні можна не турбуватися: препарат є м’яким та селективним до рослин сої й не має післядії на наступні культури».

Читайте також: Для зернових, ріпака і борофільних культур: позакореневі підживлення для підвищення врожайності

Флагман Екстра має досить широке технологічне вікно застосування: від одного до чотирьох трійчастих листків культури. Однак, як показали дослідження, за необхідності його можна застосовувати й по примордіальних листках сої, тобто, до появи першого трійчастого листка, у нормі 1,5 л/га.
При цьому не рекомендується застосовувати гербіцид під час тривалих періодів посухи, за надмірної вологості, або якщо соя перебуває у стресових умовах. Максимальний ефект забезпечується при рівномірному покритті поверхні бур’янів робочим розчином, а також за умов бездощової погоди у перші шість годин після або до обприскування.

[[{“fid”:”623888″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/selektyvnyj-herbicydnyj-zahyst-dlya-soyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    16 Квітня

    Старокостянтинівський ОЕЗ почав роботу. Завод не обмежуватиметься переробкою соняшника

    Овочі та яйця подешевшали, хліб подорожчав: як змінилися ціни в Україні

    Через обмеження агроекспорту до ЄС Україна втратить понад 300 млн євро

    Польща забракувала 7,13 тонни українського морозива

    Ефективність культиватора QX2 доведена роками

    Агрохолдинг МХП Косюка почав вирощувати овочі

    В Україну намагалися завезти 850 кг кабачків з перевищеним вмістом нітратів

    У Польщі заявили, що “зернове питання” з Україною має вирішити Брюссель

    15 Квітня

    Corteva Agriscience та Ощадбанк пропонують фермерам скористатися програмою кредитування за зниженими ставками для закупівлі засобів захисту рослин

    Штучний інтелект допоможе скоротити харчові відходи та придумає рецепти із того, що є у холодильнику

    БІЛЬШЕ НОВИН