Tempo950x100

Tempo300x100

Селективний гербіцидний захист для сої

Селективний гербіцидний захист для сої

Контроль дводольних бур’янів у посівах сої – серйозний виклик для аграрія. Особливо на ранніх етапах росту і розвитку культури: адже в цей період рослини сої  надзвичайно чутливі до конкуренції за світло, вологу, простір та елементи живлення з боку бур’янів. І недостатнє або несвоєчасне знищення щириці, гірчаків, лободи білої, пасльону чорного, амброзії й інших шкодочинних видів може призвести до втрат врожайності на рівні 50% і вище.

Щоб забезпечити сої безконкурентне середовище, фахівці «UKRAVIT» рекомендують застосовувати двокомпонентний гербіцид контактно-системної дії Флагман Екстра (бентазон, 360 г/л + ацифлуорфен, 160 г/л). Він забезпечує комплексний захист посівів сої від однорічних і деяких багаторічних дводольних видів бур’янів. Адже на відміну від гербіцидів на основі одного лише бентазона, здатен контролювати надзвичайно широкий спектр бур’янів, в тому числі, й найбільш проблемних.

«Завдяки двом діючим речовинам із різними механізмами дії Флагман Екстра забезпечує вдосконалений контроль надзвичайно широкого спектру небажаної рослинності у посівах сої – щириці, гірчаків, пасльону чорного, амброзії полинолистої, падалиці соняшника та ріпака, в тому числі, стійких до імідазолінів, – відзначає керівник агрономічного департаменту компанії Олександр Мигловець. – При цьому про культурні рослини та їх послідовників у сівозміні можна не турбуватися: препарат є м’яким та селективним до рослин сої й не має післядії на наступні культури».

Читайте також: Для зернових, ріпака і борофільних культур: позакореневі підживлення для підвищення врожайності

Флагман Екстра має досить широке технологічне вікно застосування: від одного до чотирьох трійчастих листків культури. Однак, як показали дослідження, за необхідності його можна застосовувати й по примордіальних листках сої, тобто, до появи першого трійчастого листка, у нормі 1,5 л/га.
При цьому не рекомендується застосовувати гербіцид під час тривалих періодів посухи, за надмірної вологості, або якщо соя перебуває у стресових умовах. Максимальний ефект забезпечується при рівномірному покритті поверхні бур’янів робочим розчином, а також за умов бездощової погоди у перші шість годин після або до обприскування.

[[{“fid”:”623888″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/selektyvnyj-herbicydnyj-zahyst-dlya-soyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати