Tempo950x100

Tempo300x100

Семінар-дискусія «Комбікорми. Якість та ефективність»

Семінар-дискусія «Комбікорми. Якість та ефективність»

За підсумками 2017 року в Україні було вироблено трохи більше 6 млн тонн комбікормів. Аналітики констатують, що це найгірший результат за останні 7 років. Згідно з останніми даними, найбільш затребувані на ринку корми для птиці, бо птахівництво зараз на підйомі. Дещо відстає випуск кормів для великої рогатої худоби та свиней, але потенціал для розвитку ринку в Україні є, в країні достатній резерв активів для виробництва комбікормів. Запорукою якісної продукції тваринництва є збалансовані і безпечні комбікорми. Більшість вітчизняних комбікормових заводів відповідають сучасним стандартам, оснащені новітнім обладнанням, автоматизованими системами управління та контролю, але нарікання від тваринників на якість корму все одно є. На семінарі-дискусії «Комбікорми. Якість та ефективність», який пройде 25 травня 2018 року в Києві, компанія «ПроАгро Груп» пропонує обговорити виклики, які стоять перед українськими виробниками комбікормів. В ході семінару спікери-практики з профільних заводів, покупці комбікормів, представники спеціалізованих лабораторій висловлять свою думку з наболілих питань і поділяться успішним досвідом підвищення ефективності виробництва і поліпшення якості комбікорму.

 

Під час семінару будуть запропоновані до обговорення наступні питання:

  • Галузь комбікормів. Слабкі місця технології виробництва
  • Конверсія кормів. Чи є резерви зростання ефективності?
  • Ветеринарні та фітосанітарні ризики при виготовленні, перевезенні та споживанні кормів. Ситуація з безпекою комбікормів, як розпізнати фальсифікат. Лабораторний і ветеринарний контроль.
  • Що вигідніше – купувати комбікорм чи виробляти самостійно?
  • Якість вхідної сировини: мікотоксини та інше
  • На чому учасники ринку втрачають гроші та як уникнути цих ризиків?
  • Вітаміни, добавки, премікси, ветпрепарати та інші сегменти, особливості продуктів. Як збільшити ефективність кінцевого продукту?
  • Комбікорми й прибутковість тваринництва: як заробляти при скороченні маржі? Комбікорми як фактор контролю над собівартістю і управління якістю продукту
  • Нерівномірний розподіл маржі
  • Як буде змінюватися технологічний уклад галузі в найближчі рік. Інновації в кормовиробництві. Чому ми відстаємо від Європи?

 

Слухачі семінару-дискусії отримають відповіді на головні питання з виробництва та якості комбікормів, зможуть взяти участь у дискусії про вплив якості кормів на якість продуктів тваринництва, обговорять перспективи галузі. Будуть запропоновані практичні кейси успішного вирішення перерахованих вище питань.

Друга частина семінару – це півторагодинна жива дискусія спікерів і всіх учасників, відповіді на конкретні гострі питання і вироблення спільної позиції по основних аспектах діяльності галузі.

Чекаємо Вас на семінарі! Приходьте за новими знаннями, досвідом і контактами!

 

Зустрічаємося 25 травня 2018 року в самому центрі Києва – в Admiral Hall, вул. Хрещатик, 7/11

З питань участі в роботі наших заходів, партнерських програм, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся в компанію “ПроАгро”:

  • тел./факс: (+38 044) 248-02-67, (+38 067) 243-38-03
  • e-mail: [email protected], [email protected]
  • сайт конференції: http://www.proagro.com.ua/events/feed2018/
Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/seminar-dyskusiya-kombikormy-yakist-ta-efektyvnist
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати