Tempo950x100

Tempo300x100

Серійна новинка LOZOVA MACHINERY на AGRITECHNICA

Серійна новинка LOZOVA MACHINERY на AGRITECHNICA

До уваги відвідувачів і фахівців аграрної індустрії буде представлена серійна новинка – унікальна важка дискова борона ДУКАТ GOLD з шириною захвату 6 метрів. Знаряддя, що не має аналогів в світі, призначене для обробки ґрунту на площах з пожнивними залишками грубостебельних культур, таких як кукурудза і соняшник. Всього за один прохід машина швидко і якісно виконує передпосівну підготовку по неораному полю без забивання робочих органів. Оптимальне перемішування ґрунту і органічної маси досягається, завдяки індивідуальній підпружиненій стійці.

Агрегат характеризує висока продуктивність і відмінна прохідність, як по пересушеному кам’янистому ґрунту, так і по болотистій місцевості. Оснащення дисками збільшеного діаметру 724 мм дозволяє знаряддю працювати на глибину до 20 см.
Підшипникові вузли, робочі органи і шарніри рам ДУКАТ GOLD-6 не містять точок змащення, борона комфортна в застосуванні і вимагає мінімум обслуговування.
Транспортна ширина агрегату – 3 метри повністю відповідає вимогам європейського ринку.

[[{“fid”:”675899″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Крім базової комплектації є п’ять версій змінних ковзанок для різних ґрунтів.
Європейські фермери підтверджують ефективність ДУКАТ GOLD – за 2019 рік машина успішно пройшла ряд серйозних випробувань і тест-драйвів на місцевих полях.

LOZOVA MACHINERY на AGRITECHNICA – зал 12, стенд А06.

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/serijna-novynka-lozova-machinery-na-agritechnica
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати