Tempo950x100

Tempo300x100

Сезон демо-показів LOZOVA MACHINERY в Канаді

Сезон демо-показів LOZOVA MACHINERY в Канаді

Фермери провінції Онтаріо і Квебек високо оцінили якість роботи дискових борін ДУКАТ з шириною захвату 3 і 6 метрів.

«ДУКАТ показав відмінний результат всього за один прохід. Борона легко виконала закладення органічної маси та залишків великостеблових культур заввишки близько 40 см», – коментує Джон Керр, один з аграріїв з Оттави (Онтаріо), що використав у своєму господарстві ДУКАТ-3.

Борони в черговий раз підтвердили свої технічні характеристики, продемонструвавши реальну економію палива і ефективність грунтообробки. Агрегати пройшли по різних грунтах, включаючи легкі піщані й важкопрохідні глинисті.

Канадські аграрії відзначили велику продуктивність ДУКАТ – до 7,8 га/год, точну глибину обробки від 3 до 14 см, рівномірність поверхні поля, а також простоту в налаштуваннях і експлуатації.

Оригінальним конструкторським рішенням дискових машин є комплектація п’ятьма видами змінних ковзанок, що створюють оптимальне прикочування та дозволяють працювати з будь-якими типами землеробства.

ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ впевнено завойовують Північноамериканський континент. Український бренд продовжить знайомити представників канадських аграрних господарств зі своєю технікою. Наступний етап – це дебютна участь LOZOVA MACHINERY в найбільшій польовий виставці Ag in Motion в західній Канаді (Вудсток, 14-16 липня, стенд № 443).

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/sezon-demo-pokaziv-lozova-machinery-v-kanadi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати