Tempo950x100

Tempo300x100

Щорічна зустріч дилерів HARP

Щорічна зустріч дилерів HARP

Партнери обговорили підсумки спільної роботи 2019 року і подальші плани на 2020 рік.
ХАРП продовжить розширювати асортимент підшипників, збільшувати дилерську мережу і зміцнювати свої позиції в Європі і Північній Америці.

Розвиваючи бренд HARP, в 2020 році підприємство вводить нову контент-стратегію і оновлені стандарти просування продукції. У планах заводу – зростання продажів і експортних поставок на традиційні і нові ринки.

[[{“fid”:”688153″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“3”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”3″}}]]

У числі досягнень ХАРП в році, що минає, освоєння і випуск нових вузлів, розвиток і оновлення існуючих лінійок, а так само одержання сертифіката на буксові підшипники вагонні європейського типу WJ/WJP. Для цього на заводі провели модернізацію верстатного парку і ввели в експлуатацію нове обладнання.

У 2019 році ХАРП також успішно пройшов зовнішній ресертифікаційний аудит на відповідність міжнародним вимогам системи менеджменту якості ISO 9001.

[[{“fid”:”688151″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

В ході конференції дилерам продемонстрували нові підшипникові вузли для дискових борін та посівної техніки. Інтерес у присутніх викликала ще одна новинка – підшипниковий вузол з корпусом з високоміцного чавуну ВЧ50 (GGG50) і системою захисту X-Shield-6. Це вузол, що має стандартні для серії UCF приєднувальні розміри, але посилений під вимоги аграріїв для надійної роботи  ґрунтообробної техніки.

В цілому дистриб’ютори ознайомилися з інформацією про вектори розвитку асортименту ХАРП в сегментах сільськогосподарського машинобудування, металургії, автомобілебудування та залізничного напрямку.

В досягненні намічених цілей у 2020 році HARP планує посилити роль дистриб’юторів в просуванні продукції на ринку України за рахунок розширення асортименту найбільш затребуваних підшипників і підшипникових вузлів, забезпечення оперативних технічних консультацій клієнтам дилерів, маркетингової підтримки.

[[{“fid”:”688152″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

Ділову частину заходу продовжило урочисте вручення подарунків та Сертифікатів офіційного дилера. На зустрічі також відзначили роботу кращих менеджерів з продажу від компаній-партнерів.

«У цьому році ми вирішили відзначити роботу найбільш активних і успішних фахівців у сфері продажів і подякувати кожному з них за високі результати та ефективні показники», – говорить керівник департаменту продажів Олена Славіна.

Представник ТОВ «ТД ІРБІС» Леся Сипало, подякувала ХАРП за цікаву і продуктивну зустріч. «Спілкування було корисним, сьогодні ми обговорили ряд важливих для нас питань, намітили пріоритетні напрямки на 2020 рік. HARP – наш надійний діловий партнер, ми співпрацюємо вже 20 років і дуже задоволені спільною роботою. Хочемо побажати, щоб завод і далі розвивався і зберіг свою команду».

[[{“fid”:”688154″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“4”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”4″}}]]

Керівник ПП «Промпідшипник» Юрій Мартинов висловив вдячність HARP за подарунок найкращому менеджеру з продажу підшипників ХАРП в 2019 році. «Упевнений, що 2020 рік стане фінансово успішним для нашої подальшої співпраці!», – зазначив Юрій Мартинов.
 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/shchorichna-zustrich-dyleriv-harp
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати