Tempo950x100

Tempo300x100

Східноукраїнський День поля пройде на АГРОПОРТ

Східноукраїнський День поля пройде на АГРОПОРТ

Темою цього року стане збирання соняшнику та підготовка ґрунту до посіву цієї важливої для регіону культури. Позитивний досвід проведення такого наочного і практичного заходу для фермерів було розпочато два роки тому під егідою Харківського Тракторного заводу.

Відродження такого формату спілкування фахівців-аграріїв стало можливим завдяки тісній співпраці організаторів форуму з Харківським Національним Аграрним Університетом ім В.В. Докучаєва.

Така підтримка і взаємодія на практиці дає можливість практикуючим фермерам не в теорії, а на ділі отримати необхідні знання для вдосконалення і підвищення результативності свого врожаю.

Практика проведення подібних демонстраційних показів продиктована станом ринку техніки і різноманітністю вибору. Дистриб’ютори і виробники сільськогосподарських знарядь і машин можуть в даному регіоні продемонструвати всі переваги свого товару, а для фермера і сільгоспвиробника важливим фактором придбання є надійність і можливість отримання сервісних послуг і обслуговування даної техніки.

У цьому році в рамках демонстраційних показів фермери зможуть побачити техніку в роботі наступних марок: JOHN DEER, MERLO, STOLL, CASE-IN, AMAZONE, KRONE, WEIDEMANN, DEUTZ-FAHR, JYMPA, APV, Укрсшльгоспмаш, та інших вітчизняних виробників. З огляду на той факт, що аудиторія форуму широка, в рамках демонстраційних показів також пройдуть тест-драйви сучасної автомобільної техніки. Серед новинок, які будуть представлені в цей день, можна буде протестувати позашляховики марки «Suzuki», «МАN», а також квадроцикли від  ВRP ЦЕНТР (Харків).

Завдяки колективу Харківського Національного Аграрного Університету, який в цьому році відзначає в ці дні свою 201-шу річницю заснування, День поля пройде в урочистій обстановці за участю музичних колективів університету. Міський пікнік і «смачне» обслуговування аудиторії заходу відбудеться завдяки партнерам форуму – Ресторану «Політ» та компанії «Карлсберг Україна». Вхід вільний.

 

 

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/shidnoukrayinskyj-den-polya-projde-na-ahroport
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати