Tempo950x100

Tempo300x100

Шлейф-борони LOZOVA MACHINERY на полях агроконцерна «Миронівський хлібопродукт»

Шлейф-борони LOZOVA MACHINERY на полях агроконцерна «Миронівський хлібопродукт»

У Сумській області на полях підприємства «УРОЖАЙНА КРАЇНА» (МХП) важка зубова шлейф-борона ЛАРІ з шириною захвату 21 м виконувала передпосівну підготовку ґрунту. Знаряддя показало відмінний результат.

Представники компанії змогли оцінити ефективність роботи агрегату і переконатися в його перевагах. ЛАРІ успішно виконала закриття вологи по зораному фону, створивши ідеально рівне поле

Машину під’єднали до трактора потужністю 420 к. с. Борона також дозволяє використовувати легшу тягову техніку від 300 к. с. і розширити функціонал знарядь, визволивши їх для інших сільгоспробіт. Це підтвердив пробний вихід машини з трактором меншої потужності 295 к. с.

У числі плюсів агрегату низька витрата палива – 2-3 л/га і висока продуктивність до 30,5 га/год. Стійкість до вологого грунту дає можливість ЛАРІ виїхати в поле за будь-якої погоди і набагато раніше інших знарядь, а ромбовидна конструкція зуба виключає налипання і забивання.

За словами головного агронома Олексія Омельченко, ЛАРІ – це оптимальне поєднання ціни та якості. «ЛАРІ прекрасна і надійна машина, відмінно працює, з завданнями по закриттю вологи і підготовки поля під посів соняшнику і кукурудзи впоралася повністю». Олексій Омельченко також відзначив можливість отримати державну компенсацію при купівлі агрегату. «Лінійка шлейф борін сьогодні на ринку розширена, їх представлена величезна кількість, а ось вигідну ціну, та ще й державну компенсація можуть запропонувати не всі виробники».

[[{“fid”:”616886″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Нагадаємо, купуючи техніку LOZOVA MACHINERY аграрії отримують 25% держкомпенсацію, а фермерські господарства – 40%. У програмі бере участь весь модельний ряд українського бренду.

Найбільші українські агрокомпанії, які вперше в цьому сезоні використовували ЛАРІ, також дали високі оцінки шлейф-бороні.

«Ми змінили технологію і сьогодні використовуємо вологозберігаючу систему грунтообробки, з осені ми оремо, а навесні ми боронуємо і відразу сіємо. У нас зона недостатнього зволоження, і тому для закриття вологи ми вирішили використовувати борони ЛАРІ «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН». Це виявилося економічно вигідно і практично в 2 рази дешевше, – розповідає Павло Герман, директор агропідприємства «ЗОРЯ», що входить в структуру концерну «Рей Агро» (Красноградський р-н Харківської області). – Машина широкозахватна і у неї якісна продуктивність близько 120 га в зміну, за добу виходить 240, 250 га».

Агрохолдинг «Укрпромінвест-Агро» в цьому сезоні вперше використав ЛАРІ для передпосівних робіт. Шлейф борона обробляла поля у Вінницькій області. «ЛАРІ чудово показала себе у роботі, хороша машина. Абсолютно всі параметри і вимоги, які ми висували до агрегату, були виконані. Із закриттям вологи борона успішно впоралася», – говорить головний агроном Олег Заплетнюк.

Нагадаємо, шлейф-борона ЛАРІ виробляє першу весняну грунтообробку і готує поле до сівби. ЛАРІ оснащена уніфікованою рамною конструкцією, що дозволяє модернізувати знаряддя у важку пружинну борону ЛІРА XL і навпаки. Купуючи один агрегат і спеціальний комплект переобладнання, фермери отримують два знаряддя за ціною практично одного.

Перегляди: 9
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/shlejf-borony-lozova-machinery-na-polyah-ahrokoncerna-myronivskyj-hliboprodukt
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати