“Соєва корова” не хворіє і випасу не потребує: про перспективність виробництва рослинного молока

“Соєва корова” не хворіє і випасу не потребує: про перспективність виробництва рослинного молока

Зростанню зазначеного ринку сприяє поширення ідей правильного харчування з відмовою від вживання тваринної їжі, збільшення попиту на органічну рослинну продукцію, пошуком людьми з непереносимістю лактози альтернативних молочних продуктів, пише pro-consulting.ua.

В даний час ніша рослинного молока в Україні заповнюється в основному імпортною продукцією. Одночасно, в нашій країні є велика сировинна база, наявність якої створює сприятливі умови для випуску конкурентоспроможного органічного рослинного молока і продуктів на його основі. Бізнес-план виробництва рослинного молока від компанії Pro Capital Investment дозволяє організувати високотехнологічне підприємство за європейськими стандартами, продукція якого може як продаватися на внутрішньому ринку, так і поставлятися на ринки Євросоюзу і всього світу.
Процес виготовлення рослинного молока складається з чотирьох основних етапів.

Спочатку підприємство буде зосереджено на виробництві соєвого молока. Надалі асортимент продукції планується розширити шляхом додавання наступних видів рослинного молока:

– мигдальне молоко
– молоко з лісового горіха
– кунжутне молоко
– молоко з насіння соняшнику
– рисове молоко
– конопляне молоко.

Фінансові розрахунки, виконані в рамках бізнес-плану виробництва рослинного молока в Україні, показують, що рентабельність продажів створеного за ним підприємства буде знаходитися на рівні 17,4%, що означає отримання більш 17 центів чистого прибутку з кожного євро доходу.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/soyeva-korova-ne-hvoriye-i-vypasu-ne-potrebuye-pro-perspektyvnist-vyrobnyctva-roslynnoho-moloka
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати