Tempo950x100

Tempo300x100

Співробітники ДП «Укрспирт» пройшли навчання у сфері закупівель системи Prozorro

Співробітники ДП «Укрспирт» пройшли навчання у сфері закупівель системи Prozorro

Викладачі – юрист журналу «Радник в сфері державних закупівель» Шаповал Юрій та заступник керівника відділу по роботі з державними організаторами електронного майданчику SmartTender.Biz Золотарьова Катерина.

На тренінгу працівники підприємства дізналися про технічні та юридичні особливості роботи на електронних майданчиках, а також отримали знання про ведення допорогових закупівель. Такі лекції допомагають підвищити професійні навички фахівців ДП «Укрспирт» на високому рівні та забезпечити ефективність роботи.

Як зазначалося раніше у ДП «Укрспирт» з жовтня 2017 року перейшли на використання платформ електронних публічних закупівель для виключення корупційних ризиків при здійсненні постачання підприємства товарно-матеріальними цінностями необхідних у виробництві спирту та забезпеченні діяльності.

«Ефективне використання коштів при здійснені закупівель зменшить корупційні ризики і буде сприяти зниженню собівартості продукції та акумулюванню коштів на модернізацію виробничих майданчиків», – зазначив в.о керівника ДП «Укрспирт» Юрій Лучечко.

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/spivrobitnyky-dp-ukrspyrt-projshly-navchannya-u-sferi-zakupivel-systemy-prozorro
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати