Tempo950x100

Tempo300x100

Стало відомо, коли в Київ прибуде перша в сезоні баржа з кавунами

Стало відомо, коли в Київ прибуде перша в сезоні баржа з кавунами

Перша баржа з херсонськими кавунами буде відправлена сільгоспвиробником “Нібулон” в Київ 1-8 серпня. Про це повідомляється на сторінці компанії в Facebook. Пятисоттонная партія кавунів буде доставлена на несамоходному судні, і вже після 15 серпня ягоди надійдуть у продаж у столичних магазинах.

У 2017 році кавуни з баржі реалізовувалися в торгових мережах Fozzy Group (“Сільпо”). Інформації про те, в яких мережах будуть продавати баштанні цього сезону, поки немає.

Нагадаємо, тоді баржа з херсонськими кавунами прибула в Переяслав-Хмельницький 4 серпня. Вантаж відправився з причалу в Голій Пристані Херсонської області. Таким чином баштанні не перевозилися останні 14 років.

Доставку кавунів по Дніпру організували з метою підвищити якість плодоовочевої продукції в торгових мережах України, зменшити витрати на логістику продукції з Херсонської області і налагодити збут дрібним фермерам, повідомляє UBR

[[{“fid”:”473704″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/stalo-vidomo-koly-v-kyyiv-prybude-persha-v-sezoni-barzha-z-kavunamy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати