Tempo950x100

Tempo300x100

Стратегії експорту: трейдинг і логістика 2018

Стратегії експорту: трейдинг і логістика 2018

Експерти чекають значного збільшення поставок української сільськогосподарської продукції на зовнішні ринки і закликають учасників галузі працювати над диверсифікацією ринків збуту експортованої продукції та компаній-постачальників. Спрогнозувати попит, спланувати майбутній урожай, створити або розширити переробні потужності, оптимізувати (в окремих випадках створити “з нуля”) логістику – це тільки частина завдань, що стоять перед експортерами. А ще: утримати належну якість продукції, пройти процедури сертифікації, забезпечити фінансову безпеку, запобігти ризику шахрайства та створити репутацію надійного постачальника. Весь цей комплекс питань вирішується в рамках експортних стратегій агропідприємств та компаній-трейдерів. З кожним роком з’являється все більше інструментів, технологій і методів управління експортною діяльністю, але мета при цьому залишається незмінною – отримання максимального прибутку від продажу агропродукції.

Аграрна конференція “Стратегії експорту: трейдинг і логістика 2018” стане майданчиком для обговорення актуальних викликів, що стоять перед українськими експортерами і трейдерами сільгосппродукції, перспектив вітчизняного експорту, а також шляхів розвитку логістики та інфраструктури.

В рамках конференції будуть розглянуті наступні питання:

– Поточний стан і перспективи розвитку світового ринку зернових і олійних
Експорт української агропродукції: реалії та потенціал
Стратегії виходу на нові ринки – практичні кейси
Перспективи руху експортних цін. Інструменти зниження цінових ризиків бізнесу при експорті аграрної продукції
Нові механізми фінансування експортних операцій
Вимоги до якості зернової та олійної продукції в різних країнах-покупцях: є до чого прагнути
Змішування зерна різних класів на лінійних і портових елеваторах: за і проти
Реалії вітчизняної логістики: особливий підхід до планування експортних продажів в піковий період
Проблеми української зернової логістики: збільшення проблем з вагонами
Місце українських виробників нішевих і органічних культур на світовому ринку.

Другий день конференції буде присвячений питанням виходу української агропродукції на нові ринки збуту. У центрі уваги – Близький Схід, Північна Африка і ринки Азії. Серед спікерів – представники компаній, які зуміли ефективно організувати роботу в названих регіонах.

В учасників конференції буде можливість знайти нових ділових партнерів і встановити корисні контакти. Максимум потрібної інформації, практичний досвід колег, відкриті дискусії та сюрпризи від організаторів – все це чекає Вас на III аграрній конференції “Стратегії експорту: трейдинг і логістика”. Якщо Ви націлені на збільшення прибутковості та ефективності Вашого бізнесу, чекаємо Вас 8-9 лютого в Києві.

З питань участі в роботі заходів, партнерських програм, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся в Інформаційну компанію “ПроАгро”:

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/stratehiyi-eksportu-trejdynh-i-lohistyka-2018
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати