Сучасні системи моніторингу посівів: «UKRAVIT» підписала договір про співпрацю з Innovation Agrotechnologies

Сучасні системи моніторингу посівів:
«UKRAVIT» підписала договір про співпрацю з Innovation Agrotechnologies

Дбати, щоб праця аграрія була продуктивною, а врожай – щедрим. Ось чим чи вже упродовж 20 років керується лідер національного ринку ЗЗР і мікродобрив компанія «UKRAVIT». З цією метою 26 квітня компанія уклала угоду про співпрацю з експертом із впровадження інноваційних аграрних технологій – Innovation Agrotechnologies.

[[{“fid”:”623163″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

«Світ рухається до «оцифровки» усіх галузей, і щоб бути успішним, необхідно застосовувати новітні технології. Саме тому ми вважаємо супутниковий моніторинг полів не якоюсь конкурентною перевагою, а вже невід’ємним елементом успішного агробізнесу, – відзначив засновник «UKRAVIT» Віталій Ільченко. – Від дня заснування ми працюємо, щоб забезпечити наших клієнтів комплексним сервісом, що втілюється у нашій ціннісній пропозиції: «UKRAVIT» – завжди більше можливостей. Ми створюємо новітні продукти і системи захисту, надаємо консультаційні та агробіологічні послуги, пропонуємо вигідні фінансові інструменти й унікальну програму лояльності, забезпечуємо технологічний супровід аграріїв по всій Україні. І система TARANIS від Innovation Agrotechnologies стане ще одним важливим інструментом у портфелі «UKRAVIT».

За словами розробників, цифрова платформа TARANIS містить великий обсяг різноманітної інформації, отриманої на основі знімків із дронів та супутників. А завдяки технології штучного інтелекту має змогу аналізувати її, виявляючи проблеми у розвитку найпоширеніших сільськогосподарських культур.

Читайте також: Генезис сучасного захисту соняшника

«Цей продукт сьогодні «підриває» ринок по всьому світу, – пояснює Генеральний директор Innovation Agrotechnologies Євген Кугук. – Програма в автоматичному режимі віднаходить широкий спектр хвороб, шкідників, бур’янів, нестачу у культур макро- та мікроелементів тощо. Виявити проблему вдається з високим ступенем точності, адже база даних, яку використовує штучний інтелект, містить сотні тисяч фотографій з усього світу. Для порівняння, один безпілотник може замінити до 60 агрономів, які здійснюють моніторинг шляхом об’їзду полів».

[[{“fid”:”623164″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/suchasni-systemy-monitorynhu-posivivukravit-pidpysala-dohovir-pro-spivpracyu-z-innovation-agrotechnologies
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    24 Квітня

    Ринок землі в ЄС: як він працює та до чого варто готуватися Україні

    На Тернопільщині створять новий індустріальний парк “Borschiv”

    Як змінилися ціни на цукор, сіль та борошно

    ВР збирається розглянути продовження строку оформлення права власності на земельні паї

    Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

    Ціни на моркву в Україні близькі до історичних антирекордів для весни

    Рада спростила обіг насіння бавовнику, він потрібен для виробництва пороху

    23 Квітня

    Делегація Мінагрополітики ознайомилася з досвідом виконання Північною Македонією аграрних програм для вступу в ЄС

    У Фінляндії запустили в продаж кавовий бленд, створений штучним інтелектом

    Польща планує обмежити використання ГМ сировини у виробництві кормів

    БІЛЬШЕ НОВИН