Суд визнав банкрутом “Ковельмолоко”

Суд визнав банкрутом “Ковельмолоко”

Про це пише finbalance.com.ua.

18 вересня суд затвердив реєстр вимог кредиторів боржника, включивши в нього в т.ч. вимоги Укрексімбанку на 743,7 млн грн (як забезпечені заставою майна боржника), ТОВ “Мідас Інвестиції” – 111,5 млн грн (черга не уточнюється), ПрАТ “Галичина” – 85,8 млн грн (четверта черга), ТОВ “Молочна компанія “Галичина” – 20,7 млн грн (четверта черга).

За даними НКЦПФР, на кінець червня-2019 власником 98,98% акцій ПАТ “Ковельмолоко” (як і 100% акцій ПрАТ “Галичина”) була компанія “Бросмонт Холдінгз Лімітед”.

Як повідомлялося, в 2010 році «Західна молочна група» (підконтрольна групі «Континіум» Степана Івахіва та вже покійного Ігоря Єремеєва) об’єдналася із ЗАТ «Галичина» (бенефіціарами якого були львів’яни Андрій Король, Сергій Гибай, Юрій Ложкін), що публічно підтверджували в групі «Континіум». Об’єднана молочна структура зберегла назву «Галичина». Власне, С. Івахів входив у наглядову раду підприємства. У 2014 році багаторічного гендиректора молочного заводу «Галичина» Володимира Петріна на певний час замінив Дмитро Лещенко, який до цього призначення працював радником гендиректора групи «Континіум».

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/sud-vyznav-bankrutom-kovelmoloko
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати