Суд визнав законним штраф Липецькій фабриці Roshen в $5,6 млн

Суд визнав законним штраф Липецькій фабриці Roshen в $5,6 млн

Арбітражний суд Липецької області визнав законним рішення податкової інспекції про донарахування понад 361,5 млн руб. ($5,61 млн) податків і штрафів за 2012 рік Липецькій кондитерській фабриці, що належить корпорації Roshen, повідомляє НВ.

Фабрика Roshen ще в жовтні 2015 року подала заяву, в якій попросила визнати недійсним рішення міжрайонної інспекції Федеральної податкової служби по найбільших платниках податків по Липецькій області від 30 червня 2015 року. Цим рішенням податківці зобов’язали фабрику доплатити в бюджет 285,9 млн руб. ($4,43) ПДВ за 2012 рік, 26,2 млн руб. ($410 тис.) пені з ПДВ, а також сплатити штраф у розмірі 49,4 млн руб. ($770 тис.).

“Суд вирішив у задоволенні заявлених вимог відмовити”, – сказала голова суду Інна Семенських.

Суд першої інстанції, який розглядав справу майже три з половиною роки і який призначав по ньому комплексну будівельно-технічну і оціночну експертизу, 18 березня повністю відхилив претензії кондитерської фабрики до ФПС. Рішення суду вступить в силу через місяць, якщо до цього на нього не буде подана апеляційна скарга.

Раніше повідомлялося, що Басманний районний суд Москви продовжив термін арешту, накладеного на кондитерську корпорацію Roshen в Липецьку до 13 червня 2019 року.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/sud-vyznav-zakonnym-shtraf-lypeckij-fabryci-roshen-v-56-mln
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати