Tempo950x100

Tempo300x100

Супутниковий моніторинг поля стає доступнішим

Супутниковий моніторинг поля стає доступнішим

У заході взяла участь заступник міністра аграрної політики і продовольства України Ольга Трофімцева, повідомляється на сайті відомства.

Крім того презентацію відвідали Перший заступник Голови Державного космічного агентства України Олександр Голуб, представники регіональної влади, академічної еліти та українських приватних підприємств. Віце-президент з розвитку бізнесу компанії Planet Джон Олрікс представив революційний підхід Planet до космічного моніторингу. Зокрема, було презентовано передові можливості використання супутникових знімків компанії Planet в різних країнах та технічні рішення, які допомагають збільшити ефективність в управлінні сільськогосподарськими підприємствами.

Українською стороною було представлено огляд еволюції українського ринку щодо супутникового агромоніторингу, зокрема, можливості, які тепер доступні українським сільськогосподарським компаніям завдяки технології Planet. З кожним роком український сільськогосподарський ринок стає більш професійним, а українські аграрії більш обізнаними в сучасних технологіях та вимогливими до якості продуктів.

Довідка:

Компанія Planet – каліфорнійська компанія «новітніх космічних» технологій, яка була заснована в 2010 році групою вчених – колишніх співробітників NASA. Компанія Planet першою в світі змогла забезпечити якісну супутникову зйомку всієї земної поверхні кожного дня. Зараз на орбіті працює біля 140 мікро супутників групування Planet, що є найбільшим сузір’ям супутників у світі. Ця космічна інформація використовується як приватним бізнесом, так і урядами розвинутих країн для прийняття зважених управлінських рішень.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/suputnykovyj-monitoryng-polya-staye-dostupnishym
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати