Tempo950x100

Tempo300x100

Свині продовжують рости в ціні

Свині продовжують рости в ціні

Про це свідчать підсумки моніторингу ринку живця, який щотижнево проводить Асоціація «Свинарі України». Так, якщо середня цінова позначка попереднього тижня перебувала на рівні 44,5 грн/кг, то цього тижня виробники очікують на підвищення показника в межах 1 грн/кг чи 2%у порівнянні з минулим.

Зокрема, оператори зі Сходу країни змогли скорегувати планову ціну поточного тижню на 0,5-1 грн/кг, а свинарі у центральних та західних регіонах — на 1-2 грн/кг. Таким чином змінився і діапазон, в якому коливаються ціни закупівлі: цьоготижневий становить 44-46,5 грн/кг. За відгуками виробників свинини, активніший приріст цін відчувається саме на Заході та в Центрі через більшу активність м’ясопереробних підприємств у заготівлі передвеликодніх морожених запасів. Крім цього, відзначають деяке пожвавлення споживчої активності у період Масляної перед початком посту.

Зауважимо, що позитивне коливання цін минулого тижня також відзначили в окремих країнах ЄС (Німеччині, Нідерландах, Бельгії, Франції, Іспанії, Австрії), Канаді, Аргентині та деяке укріплення відзначили на ринку свинини США.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/svyni-prodovzhuyut-rosty-v-cini
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати