Tempo950x100

Tempo300x100

Свинина живою вагою знову дорожчає

Свинина живою вагою знову дорожчає

Таке позитивне коливання внутрішніх котирувань на свинину живою вагою зауважують в аналітичному відділі Асоціації «Свинарі України».

Так, попереднього тижня середня цінова позначка сягнула 46 грн/кг, додавши піввідсотка до показника на початку місяця. Цього тижня діапазон цін піднявся до 46-48 грн/кг, а середньоринкова ціна додала майже 1 грн/кг, оскільки в ході попередніх торгів оператори скорегували їх рівень на 0,5-1,5 грн/кг.

За попередніми оцінками як переробників, так і виробників свинини, висхідний рух цін продовжиться і в останній тиждень літа, адже очікувані ціни на кінець місяця посунулися на півгривні вгору. При цьому укріплення цього тренду цілком відповідає традиційним сезонним коливанням відповідного періоду, які спричинені послабленою пропозицією свиней забійних кондицій через сповільнення приросту їх живої маси в спекотних умовах.

Водночас, підтримкою такої тенденції слугує відповідна ситуація на ринках Європейських країн, а також послаблення курсу національною валюти по відношенню до євро.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/svynyna-zhyvoyu-vahoyu-znovu-dorozhchaye
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати