Tempo950x100

Tempo300x100

Син Черновецького скуповує українські агроактиви

Син Черновецького скуповує українські агроактиви

Про це Економічній правді розповіли в компанії CIG, що належить українському бізнесменові Степану Черновецькому (синові екс-мера Києва Леоніда Черновецького).

У CIG розглядають варіанти придбання сучасних агропідприємств, пов’язаних з переробкою, зберіганням або транспортуванням продукції.

У минулому році компанія інвестувала відразу в два агропроекти.

У вересні 2017 року CIG вклалася в Kray Technologies, виробника найбільших в Україні агродронів для оприскування рослин на полях.

Вартість угоди з Kray Technologies – кілька мільйонів гривень. Серійне виробництво безпілотних пристроїв в Києві заплановано на 2018 рік.

Українськими дронами вже зацікавилася одна з американських компаній.

За оцінкою президента CIG Степана Черновецького, виробництво агродронів – дуже перспективний напрям у всьому світі.

Безпілотні пристрої оптимізують витрати середніх і великих фермерів на захист рослин, оскільки навіть зараз для обробки полів традиційно використовують дорогі наземний транспорт і малу авіацію.

 “Також ми інвестували у виробництво готової сільгосппродукції. Більш докладно розповісти про це зможемо трохи пізніше”, – прокоментував президент і власник CIG Степан Черновецький.

Компанія має намір інвестувати в проекти, що виробляють продукти і технології, які затребувані на міжнародних ринках.

“Ми не прагнемо конкурувати з найбільшими українськими агрохолдингами, а більшою мірою зацікавлені в нішевих продуктах і послугах”, – підкреслив Степан Черновецький.

Chernovetskyi Investment Group (CIG) – інвестиційна компанія на ринку СНД, заснована в 2013 році. Інвестиційний потенціал – понад 100 млн доларів.

У портфель компанії входять українські IТ-компанії: Eda.ua (входить в Foodout Group), Doc.ua, Softcube і Zakaz.ua. У 2015 році CIG інвестувала 1 млн доларів в платформу для дітей KIDO’Z (Ізраїль) і 1 млн доларів в міжнародний сервіс з продажу автобусних квитків Busfor.

У 2017 році проінвестувано індійський проект по доставці готових страв Inner Chef, а також компанію Kray Technologies, виробника комерційних дронів для агропідприємств.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/syn-chernoveckoho-skupovuye-ukrayinski-ahroaktyvy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати