Ситуація на Дніпропетровському кінному заводі врегульована: корми завезено, тварини у безпеці

Ситуація на Дніпропетровському кінному заводі врегульована: корми завезено, тварини у безпеці

Проблемна ситуація з кормами, яка виникла на Дніпропетровському кінному заводі №65 на минулому тижні, була оперативно врегульована –  на підприємство завезено 15 тонн вівса та 9 тонн ячменю. Усі тварини отримують необхідну дозу харчування. Про це повідомила прес-служба МінАПК.

Відповідно до чинного законодавства України, Мінагрополітики не має права втручатись у господарську діяльність підвідомчих суб’єктів господарювання, серед яких і ДП «Конярство України», якому належить Дніпропетровський кінний завод №65.

Проте, в рамках реалізації повноважень з управління об’єктами державної власності, Мінагрополітики детально вивчає причини виникнення такої ситуації для прийняття відповідних управлінських рішень та недопущення подібних випадків в майбутньому.

10 травня у міністерстві відбудеться розширена нарада з керівництвом ДП «Конярство України» та з керівниками усіх його регіональних філій.

Нагадаємо, на Дніпропетровському кінному заводі № 65 закінчилися корми, і 200 коней опинилися під загрозою загибелі

Довідка:

В сфері управління Мінагрополітики перебуває 504 самостійних суб’єкти господарювання, серед яких є ДП «Конярство України». ДП «Конярство України» має 17 філій, розташованих по свій території України, серед яких є і філія «Дніпропетровський кінний завод №65». У власності Дніпропетровської філії перебуває близько 200 коней.

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/sytuaciya-na-dnipropetrovskomu-kinnomu-zavodi-vrehulovana-kormy-zavezeno-tvaryny-u-bezpeci
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати