Tempo950x100

Tempo300x100

Техніка «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» в Німеччині

Техніка «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» в Німеччині

Цього року ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ представили німецьким аграріям коротку дискову борону ДУКАТ з шириною захвату 3 метри.

Завдяки низці конструкторських рішень, наявності підпружиненої стійки, необслуговуваного підшипникового вузла HARP AGRO UNIT і змінним каткам в п’яти варіаціях, ДУКАТ націлений на широке коло агрономічних завдань. Агрегат забезпечує точну глибину і високу швидкість обробки, а також ідеально вирівнює грунт.

«Місцеві фермери вже встигли по достоїнству оцінити високу якість обробки ґрунту, надійність і продуктивність наших дискових машини, – каже директор з експорту Агродівізіону Едуард Чудопалов. – Ми також бачимо їх активний інтерес до лінійки глибокорозпушувачів, зубопружинних і ротаційних борін».

Едуард Чудопалов також зазначив, що ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ планують розширювати регіональну дилерську мережу і намітили проведення демо-показів в центральних, північних і східних частинах Німеччини. «Ми успішно відкрили сезон і почали співпрацю з нашим новим дистриб’ютором – компанією Belimpex. А щоб краще познайомитися з технікою LOZOVA MACHINERY ми запрошуємо німецьких фермерів на демо-покази, які стартують вже в травні».

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/tehnika-lozovskyh-mashyn-v-nimechchyni
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати