Tempo950x100

Tempo300x100

Тепер овочі можна вирощувати цілий рік в будь-яких кліматичних умовах

Тепер овочі можна вирощувати цілий рік в будь-яких кліматичних умовах

Тому компанія з Оттави спробувала вирішити цю проблему і придумала спосіб постійного доступу до свіжих овочів з допомогою системи вирощування в контейнерах (Containerized Growing Systems), пише Зерно.

За словами головного виконавчого директора і співзасновника The Growcer, Кору Елліс, компанія пропонує гідропонні системи plug-and-play (включив і грай), які дозволяють місцевим підприємцям комерційне вирощування овочів, навіть якщо температура навколишнього середовища становить -50 °C.

Система вбудована в нові 40-футові контейнери для транспортування і поєднує в собі гідропонні технології з точним контролем клімату, що дозволяє жителям півночі легко вирощувати свіжі продукти. Система автоматизована і контролюється дистанційно.

Як тільки контейнер підключається, по суті, він вже готовий до роботи.

«Нам вже наперед відомо, що і в яких кількостях клієнти збираються вирощувати. Ми заздалегідь отримуємо всю необхідну інформацію, завантажуємо дані в систему. І коли прибуває контейнер, все, що потрібно — це підключити електрику і водопостачання», — зазначив Елліс.

Кожна система здатна виробляти близько 12 000 фунтів свіжих продуктів. Цього достатньо для п’яти порцій овочів на 100 чоловік у день. Системи призначені для модульної роботи: оператори можуть поступово нарощувати свій бізнес, реінвестуя прибуток у міру створення попиту. В контейнерах можна вирощувати близько 40 видів овочів, включаючи помідори, огірки, баклажани, солодкий перець і чилі.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/teper-ovochi-mozhna-vyroshchuvaty-cilyj-rik-v-bud-yakyh-klimatychnyh-umovah
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати