Tempo950x100

Tempo300x100

Тернопільський молокозавод інвестує 100 млн грн в розширення виробничих потужностей

Тернопільський молокозавод інвестує 100 млн грн в розширення виробничих потужностей

Як повідомили в прес-службі компанії, 80 млн грн. із загального обсягу інвестицій планується направити на будівництво цеху сухих молочних продуктів, пише agrotimes.net. Очікується, що будівництво триватиме не менше двох років. У планах на 2017 рік ‒ провести підготовчі роботи.

Крім того, Тернопільський молокозавод планує інвестувати не менше 20 млн грн. у розширення потужностей із виробництва свіжих молочних продуктів і масла.

«Ці інвестиції не є зовнішніми, це ‒ кошти з прибутку підприємства, амортизаційних відрахувань і кредитні кошти», ‒ відзначили в прес-службі.

Підприємство до кінця 2017 року планує розширити потужності з переробки молока на 20%, у тому числі збільшити потужності з виробництва свіжої молочної продукції на 30% порівняно з минулим роком.

«Також у планах ‒ часткова зміна асортиментного ряду в бік healthy food продуктів для перекусу, ‒  зазначили в компанії. ‒ Наша мета ‒ запропонувати споживачам продукти, які ще не представлені на молочному ринку України».

До кінця цього року Тернопільський молокозавод планує випустити не менше п’яти товарних позицій йогуртів з наповнювачем, без цукру, на фруктозі.

«Плануємо у найближчі дні випуск нових позицій кисломолочного сиру, а також новинки ‒ айрану. Крім зазначених новинок, є ще ряд напрацювань, які сподіваємося втілити в життя протягом цього року», ‒ повідомили в прес-службі.

Тернопільський молокозавод експортує казеїн і вершкове масло до Польщі, Німеччини, Нідерландів, Латвії, США, Грузії, Марокко.

«У найближчому майбутньому сподіваємося розширити географію експорту на країни Близького Сходу та ЄС, додавши в портфель також свіжу молочну продукцію та кисломолочну», ‒ уточнили на підприємстві.

У компанії повідомили, що 20% виготовленого масла з казеїну йде на експорт.

Тернопільський молокозавод оцінює свою частку на ринку України в категорії кисломолочної продукції, масла і сиру в межах 5%.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ternopilskyj-molokozavod-investuye-100-mln-hrn-v-rozshyrennya-vyrobnychyh-potuzhnostej
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати