Tempo950x100

Tempo300x100

ТОП-10 аграрних онлайн-видань

ТОП-10 аграрних онлайн-видань

Платформа контент-маркетингу PRNEWS.IO склалала рейтинг ТОП-10 найбільш популярних аграрних сайтів України. 


Agronews.ua — на порталі піднімаються важливі питання стосовно вітчизняного агросектору, висвітлюються проблеми сільгоспвиробників, надаються аналітичні матеріали та коментарі фахівців аграрної галузі. 

Пропозиція — журнал для агробізнесу. Оперативна  інформація про сільське господарство в цілому і агропромисловий комплекс України зокрема.

Аграрії Разом — сайт, який стане в нагоді для агрономів та сільгоспвиробників, адже це онлайн-видання спеціалізується на інструментарії для ефективного рослинництва.

Agroreview — новини аграрного бізнесу, актуальна інформація про ринок, аналітика, інтерв’ю з експертами.

Agravery — аграрна інформаційна агенція, яка пропонує найактуальніші АПК новини, авторські колонки, моніторинги, інтерв’ю та цікаві спецпроекти.

KvitkaInfo — сайт про догляд за кімнатними рослинами та квітами, все про сад и місто. Поради для дачників та садівників, боротьба зі шкідниками та хворобами, ландшафтний дизайн. 

Seeds — платформа, що присвячена агро та бізнесу. Тут можна знайти інформацію про історії успіху підприємців і сільгоспвиробників, про сімейні господарства, агро лайфхаки та корисну інформацію. 

Agri-gator — це інтегрована платформа найактуальнішіх агроновин. Публікують виключно аналітичний та журналістській продукт з найкращих аграрних ЗМІ України. Також на сайті розміщують власний ексклюзивний контент і новини компаній. 

АгроПравда — спеціалізований портал про транспорт для сільського господарства. Саме тут можна отримати інформацію зі світу сільгосптехніки і агробізнесу, відвідати розділ пропозицій сільгосптехніки або отримати консультацію на професійному форумі. 

AgroTimes — діловий аграрний інтернет-ресурс, який публікує головні  аграрні новини. 

* Дослідження проводилося на базі даних каталогу PRNEWS.io і Similarweb.

** Дані рейтингу посилаються на кількість переглядів кожного із зазначених сайтів за лютий 2020 року.

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/top-10-ahrarnyh-onlajn-vydan
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати