ТОП-10 вітчизняних продуктів, які обирають українці

ТОП-10 вітчизняних продуктів, які обирають українці

Нове глобальне дослідження Nielsen споживчих переваг щодо походження бренду The Nielsen Global Brand-Origin Report за підсумками 2017 року показує, як вітчизняний споживач робить свій вибір в продуктах харчування і непродовольчих товарах залежно від того, де зроблена продукція. Про це повідомляє аналітична компанія Nielsen, передає УНН.

Тож у ТОП-3 категорій товарів повсякденного попиту, в яких українські споживачі переважно обирають вітчизняних виробників, входить молочна продукція (88% сказали, що віддають перевагу локальним виробникам у цій категорії), морозиво — 62% і мінеральна бутильована вода — 55%.

Кожен п’ятий (20%) український споживач заявив про готовність купувати чай і каву вітчизняного виробництва.

Щодо алкоголю, включаючи пиво і вино, то купувати “українське” бажають 36% споживачів. Зазначається також, що цей показник зріс порівняно з даними за 2016 рік. Тоді купувати вітчизняний алкоголь згодні були 30% опитаних.

Що стосується свіжої продукції, яка продається на вагу, українські споживачі схиляються до локального виготовлення: 67% охоче купують вітчизняні свіжі овочі та фрукти, 58% — м’ясо, рибу і яйця, 78% — хліб і хлібобулочні, кондитерські вироби.

[[{“fid”:”519938″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

 

 

Перегляди: 25
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/top-10-vitchyznyanyh-produktiv-yaki-obyrayut-ukrayinci
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати