Tempo950x100

Tempo300x100

ТОП-10 вітчизняних виробників соєвої олії

ТОП-10 вітчизняних виробників соєвої олії

За даними ІА «АПК-Інформ», на українському ринку соєвої олії за підсумками вересня-січня 2018/19 МР частка 10 найбільших переробників склала 78% від загального обсягу виробництва, досягла близько 105,5 тис. тонн. Варто зазначити, що вказане значення перевищує показник відповідного періоду минулого сезону практично на 20%.

Так, основними виробниками соєвої олії у вересні-січні 2018/19 МР стали: Катеринопільський елеватор, Глобинський переробний завод, «Віктор і К», Пологівський ОЕЗ, «ПромТехАгроТорг», Вінницький ОЖК, «Тегра Україна ЛТД», «Протеїн-Продакшн», «Елеватор Буд Інвест» і «Агрофірма Відродження».

При цьому в порівнянні з аналогічним періодом минулого року в рейтингу переробників намітилося деяке зміщення позицій. Протягом останніх двох сезонів незмінними передовиками виробництва соєвої олії є Катеринопільський елеватор («МХП») і Глобинський переробний завод («Астарта-Київ»), що розташувалися на першому і другому місцях відповідно. Трійку лідерів в даний час замикає компанія «Віктор і К», яка збільшила обсяги виробництва продукту практично в 5 разів, що дозволило заводу піднятися в рейтингу на три позиції.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/top-10-vitchyznyanyh-vyrobnykiv-soyevoyi-oliyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати