Tempo950x100

Tempo300x100

ТОП-3 тенденції в АПК в 2018 році

ТОП-3 тенденції в АПК в 2018 році

Про це пише propozitsiya.com.

Отже, першою згадана тенденція до заміни продуктів тваринного походження рослинними. Її називають головною асоціації американських виробників продуктів харчування та рітейлерів. Вони відзначають, що наука дає можливість розробити нові рецептури з використанням інгредієнтів і протеїнів рослинного походження на кшталт веганських бургерів або суші, виготовлених не з тунця, а з помідорів. Зараз ведуться розробки ще більш вражаючих продуктів – молока, яке не містить молочної сировини, і штучного м’яса. Щоправда, м’ясо з пробірки вийде в масове виробництво не раніше, ніж через 4 роки.

Другою тенденцією, принаймні в Північній Америці, стає впровадження коноплі в продукти харчування. Зараз з’являється велика кількість нових продуктів і ресторанних страв, які містять коноплю. Крім того, випускаються нові продукти, які містять канабідіол – непсихотропну речовину, яка міститься в коноплі.

Третім глобальним трендом названа прозорість. Адже маркування продуктів завдяки новим технологічним можливостям може містити все більше й більше інформації. І ця інформація все більше запитана споживачами, які хочуть знати справжню історію виробництва продуктів і їхній шлях «від лану до полиці супермаркета».

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/top-3-tendenciyi-v-apk-v-2018-roci
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати