Tempo950x100

Tempo300x100

ТОП-4 найбільш інноваційних вітчизняних агропідприємств

ТОП-4 найбільш інноваційних вітчизняних агропідприємств

До першої двадцятки увійшли чотири аграрні компанії: «Кернел», МХП, UKRAVIT та «Укрлендфармінг».

Зокрема, у компанії «Кернел» на сьогодні впроваджено єдину інноваційну екосистему сучасного агровиробництва DigitalAgriBusiness, аналітичний GIS-портал, у департаменті логістики створена інтелектуальна система, яка пропонує оптимальні логістичні рішення, а також у компанії запущена електронна система документообігу.

В МХП запровадили блокчейн, розумне землеробство, роботизацію у сфері виробництва і корпоративного управління, стратегічне планування та моделювання майбутнього, а також програму розвитку стартапів MHP-accelerator.

Компанія «UKRAVIT» відкрила науково-дослідний «Інститут здоров’я рослин». Наразі на підприємстві діють понад 60 виробничих ліній, оснащених сучасним обладнанням. З 2019 року компанія починає поступово вводити в експлуатацію новий, сьомий виробничий корпус площею 1300 кв. м.

В «Укрлендфармінгу» працює власна система збору даних телеметрії TETRA, система супутникового моніторингу Cropio, висіваючі апарати Precision Planting, система Ag Leader з контролю висіву, система планування та бюджетування ТЕП та ін.

Джерело: AgroTimes

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/top-4-najbilsh-innovacijnyh-vitchyznyanyh-ahropidpryyemstv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати