Tempo950x100

Tempo300x100

ТОП-4 продукти, які підробляють найчастіше

ТОП-4 продукти, які підробляють найчастіше

Про це пише Politeka.

Так, на першому місці в рейтингу підроблених продуктів виявився мед. Його натуральність можна перевірити за допомогою декількох способів: підроблений мед має присмак паленого цукру, його рекомендують зберігати у холодильнику.

Найбільш простим способом визначити підробку меду можна просто залишивши банку на час. Натуральний мед кристалізується, у той час як штучний буде зберігати «товарний вигляд».

На другому місці – сметана. При покупці потрібно уважно дивитися на склад – якщо там вказано «сметанний продукт», знайте – при виготовленні продукту використовувалися рослинні жири, а молочний білок замінили соєвим.

Найпростішим способом перевірки буде опустити ложку сметани в окріп. Справжній продукт повністю розчинитися, а підроблений – осяде на дно.

Також люблять підробляти молоко. Несумлінні виробники, в гонитві за прибутком, можуть розбавити його пальмовою олією, меламіном, а також содою або крохмалем. Єдиним способом не попастися є придбання продукту тільки у перевірених продавців.

Не меншою популярністю користується і червона ікра. На її підробці люди наживають цілі статки. З метою фальсифікації продукту, підприємці можуть фарбувати її чи робити з водоростей.

Справжня ікра має гіркуватий смак і лопається при натисканні, а підробка – просто розмазується. Більше того, справжня ікра має круглу форму, а рідини в банці має бути небагато.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/top-4-produkty-yaki-pidroblyayut-najchastishe
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати