Tempo950x100

Tempo300x100

ТОП-5 незвичайних алкогольних напоїв від українських виробників

ТОП-5 незвичайних алкогольних напоїв від українських виробників

УНН зібрав топ-5 незвичайних спиртних напоїв блакитного, рожевого, чорного, зеленого і оранжевого кольору вітчизняного виробництва.

Винний газований напій блакитного кольору “CAPRIZO Azzurro Perla” (ЛГЗ PRIME)

“CAPRIZO Azzurro Perla” — це ігристий напій з екстрактом винограду і чорниці небесного кольору з перламутровим мерехтінням (шіммери). Входить до складу нової лінійки винних газованих напоїв “CAPRIZO”.

Рецепт виготовлення винного напою блакитного кольору виробники тримають в секреті. Відомо лише, що на пошуки ідеального поєднання інгредієнтів напою пішов не один рік. А “космічний” ефект переливу перлів в пляшці був досягнутий за рахунок додавання харчового барвника. Він використовується в кондитерській галузі і не впливає на смак напою, кажуть в компанії.

“CAPRIZO Azzurro Perla” проводиться з європейських сортів винограду з додаванням натуральних соків. Напій незабаром з’явиться на полицях вітчизняних магазинів.

Рожеве вино “Мускат “Коблево” (АТ “Коблево”)

Вино виноградне ординарне столове напівсолодке рожеве “Мускат „Коблево“ виробляється в Миколаївській області. Має 9,0-12,0% об.

Для виробництва напою використовується сорт винограду „мускат гамбурзький“. Цей столовий сорт винограду вирощують у Франції, Угорщині, Румунії, Греції, Тунісі, США, Аргентині та в інших країнах.

Чорна горілка „PRIME Black Carbon“ (ЛГЗ PRIME)

„PRIME Black Carbon“ — перша чорна горілка від українського виробника ЛГЗ „PRIME“. З’явилася на ринку в кінці 2018 року, як лімітована новорічна лінійка. Однак, через попит на продукт, чорна горілка стала однією з постійних лінійок бренду.

Секрет рецептури „PRIME Black Carbon“ полягає в особливому інгредієнті — витяжці з акації катеху, яка широко використовується в харчовій промисловості.

„Найголовніше, що смак горілки залишається той же, а змінюється тільки колір“, — говорять в „Prime“.

Винний напій ігристий зеленого кольору „Зелене яблуко“ (SanMartino)

Напій винний слабоалкогольний газований напівсолодкий зелений „Зелене яблуко“ проводиться в Одеській області. Має 6,0-6,9% об.

За словами виробника напою, „Зелене яблуко“ має м’який, тонкий смак. Температура подачі винного напою становить 15-16 С.

Помаранчеве вино „Shabo Reserve“ (Шабо)

Вино „Shabo Reserve“ (помаранчевого кольору) виробляється в Одеській області.

„Помаранчеве“ вино з незвичайним смаком і ароматом”, — так кажуть про напій його виробники. Це — сухе вино міцністю 10,5 — 13,5% об., Яке має “приємну терпкість, легку таніну і виразну екстрактивність”.

Вино гастрономічно поєднується з морепродуктами, рибою і стравами з птиці.

Перегляди: 9
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/top-5-nezvychajnyh-alkoholnyh-napoyiv-vid-ukrayinskyh-vyrobnykiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати