Tempo950x100

Tempo300x100

ТОП-5 роботодавців України у сфері АПК

ТОП-5 роботодавців України у сфері АПК

Про це повідомляє «Ділова Столиця».

У рейтинг увійшли також 5 компаній-представників агросектору.

При відборі враховувався ряд критеріїв, що характеризують якість робочих місць і їх надійність. Зокрема, це збільшення числа співробітників і зростання зарплат у порівнянні з минулим роком, можливості для професійного і кар’єрного зростання співробітників. Також бралися до уваги особливості HR-стратегії і HR-політики компанії. Використовувалися відомості з різних відкритих джерел, в тому числі офіційна інформація компаній, відомості на сайтах з працевлаштування, повідомлення ЗМІ, думки галузевих експертів, відгуки працівників на форумах в соціальних мережах.

Рейтинг складений в алфавітному порядку, без ранжирування за номерами.

У ТОП-5 роботодавців України у сфері АПК увійшли:

«Кернел» — в компанії працюють 14 тис. осіб. Компанія дає співробітникам можливість освоювати суміжні спеціальності або області. Впроваджено проекти «Універсальний інженер» і «Універсальний механізатор», де фахівці можуть розширити свою область експертизи. Також діє програма «Внутрішній Кернел Шанс» для співробітників компанії. Вона створена для розвитку ініціативних фахівців, які готові розвиватися і рухатися по кар’єрних сходах. Для студентів без досвіду в компанії, з 2011 р. діє освітній проект «Зовнішній Кернел Шанс». Він включає оплачуване стажування, навчання і практику на провідних підприємствах з перспективою постійного працевлаштування.

«Монделіс Україна» — налічує понад 1 тис. співробітників. Компанія пропонує конкурентоспроможну винагороду, а також ряд соціальних пільг і додаткових благ. Серед таких пільг: медичне страхування працівників і можливість застрахувати рідних по корпоративним тарифам; страхування життя від нещасного випадку і критичних захворювань; оплачуване харчування; службовий автомобіль для ряду посад; знижки для співробітників на весь асортимент продукції Mondelēz, а також безліч інших заходів і програм, які і роблять компанію Great Place to Work для кожного співробітника.

«Миронівський Хлібопродукт» (МХП) — загальний штат підприємств холдингу становить 28 тис. співробітників. Компанія постійно вдосконалює робоче середовище для співробітників, покращує умови їх праці, надає підтримку у формі найрізноманітніших додаткових переваг і послуг. Зокрема, це пільгове харчування, безкоштовний трансфер на роботу і з роботи, відпустка по догляду за дитиною до трьох років та інше. У МХП роблять ставку на молодих спеціалістів, які хочуть працювати і розвиватися в агробізнесі. В рамках програми «МХП старт» компанія пропонує: відвідати виробничі потужності холдингу (екскурсія), пройти практику на найсучаснішому обладнанні, пройти стажування та стати професіоналом своєї справи. Взяти участь у проекті можуть студенти всіх спеціальностей аграрних і технічних вузів України.

Nestle — в Україні зараз задіяні понад 5 тис. працівників. Компанія регулярно інвестує в модернізацію і розширення виробництва, що супроводжується збільшенням кількості робочих місць. Реалізує програми Health&Wellness для працівників, які включають підтримку здорового способу життя і здорового раціону, профілактику хвороб, повсякденний догляд за дітьми, гнучку схему заохочень і гнучкі умови роботи. Компанія забезпечує співробітникам можливості навчання та побудови кар’єри, привабливу систему заохочень, здорові обіди за рахунок компанії. Протягом 8 років Nestle розвиває ініціативу щодо працевлаштування молоді. Метою цієї програми є допомога молодим людям у віці до 30 років у працевлаштуванні і професійній підготовці.

Ukrlandfarming — створюють робочі місця для майже 30 тис. осіб. Компанія розробила програми, де враховують тенденції розвитку агробізнесу та базуються на оцінці кожного і індивідуальних планів розвитку співробітників. Свої особистісні навички співробітники розвивають завдяки роботі неформального Клубу вільного спілкування Ukrlandfarming «Антикафе». Там можна брати участь у дискусійних зустрічах, обговорення фільмів, бізнес-іграх, вчитися новому у запрошених авторитетних спікерів. У компанії також створено Інститут внутрішніх тренерів та наставництва. Беручи участь в тренінгах та інших подіях, співробітники знаходять відповіді на свої питання і розвивають кар’єру пліч-о-пліч з досвідченими фахівцями найбільшого українського аграрного холдингу. Існує також проект «Внутрішній кадровий резерв» — можливість рости паралельно із зростанням компанії. Завдяки цьому проекту вже велика кількість співробітників агрохолдингу змогли розкрити свій лідерський потенціал, розвинути компетенції і побудувати успішну кар’єру в компанії.

Джерело: latifundist.com

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/top-5-robotodavciv-ukrayiny-u-sferi-apk
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати