Tempo950x100

Tempo300x100

ТОП новинок AGROEXPO: Що чекає на відвідувачів у цьому році?

ТОП новинок AGROEXPO: Що чекає на відвідувачів у цьому році?

№1. Більша площа – більше техніки

Найбільша виставка України AGROEXPO в цьому році розширила експозиційні площі, як відкриті, так і в критому павільйоні. Загальна виставкова площа склала 100 000 кв.м.

№2. Експозиція будівельних технологій «БудЕкспо»

Новинкою AGROEXPO цього року стане експозиція будівельних технологій та матеріалів «БудЕкспо». Буде представлено новинки будівельного ринку: техніка, проектування, капітальне будівництво, фасади, покрівля, ізоляція, будівельні конструкції та ін.

№3. Конкурсний показ племінних тварин

Новинкою AGROEXPO в минулому році стала виставка тваринництва. У цьому році на виставці відбудеться конкурсний показ племінної великої рогатої худоби, овець, кіз і коней. До складу журі увійдуть провідні експерти з Австрії та Нідерландів.

№4. Ще більше брендів на виставці “Автоленд”

Виставка новинок від українських автосалонів «Автоленд» «переїде» в критий павільйон і збільшить свою площу до 5 000 кв.м. На виставці будуть представлені такі бренди, як Lexus, Mercedes, Volkswagen, Hyundai, Peugeot, Opel, Toyota і багато інших.

№5. Стронгмен-шоу

Команда українських стронгменів під керівництвом володаря титулу «Найсильніша людина світу 2004» Василя Вірастюка проведе майстер-клас із силових вправ, в тому числі і з перетягування різних типів сільськогосподарської техніки. Кожен бажаючий також матиме шанс випробувати свої сили і позмагатися з українськими богатирями.

Нагадаємо, в минулому році загальна площа експозицій AGROEXPO склала 88 300 кв.м. У виставці взяло участь 470 профільних компаній і відвідало 20 700 осіб.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/top-novynok-agroexpo-sho-chekaye-na-vidviduvachiv-u-comu-roci
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати