Tempo950x100

Tempo300x100

ТОВ «РІСТОН ОЙЛ» будує другий пусковий комплекс

ТОВ «РІСТОН ОЙЛ» будує другий пусковий комплекс

При будівництві другого пускового комплексу другої черги ТОВ «РІСТОН ОЙЛ» були залучені іноземні інвестиції у розмірі 2 мільйонів євро.

Компанією було укладено контракт з німецькою фірмою Конвекс Інтернешинал ГмбХ, що дало можливість отримати нове якісне і надійне обладнання вищих європейських стандартів, а саме:
– сушіння і очищення фірми PETKUS (Німеччина);
– транспортне обладнання фірми RIELA (Німеччина);
– 4 основних та 2 допоміжних зернових силоса ємкістю 20 000м3 SYMAGA (Іспанія).

Такі покращення дозволять компанії тримати якість на вищому рівні та збільшити об’єми добової норми переробки більше ніж у двічі, при цьому мінімізувати викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

ТОВ «РІСТОН ОЙЛ» збудований за власні кошти групи компаній Ristone Holdings. Загальна сума інвестицій у будівництво склала близько 350 млн.грн.

[[{“fid”:”669719″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“style”:”width: 545px;”,”class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

До складу комплексу переробки олійних культур входять: олійно-пресовий цех потужністю 640 т/добу, цех екстракції, виробничо-технологічна лабораторія, силоси запасу сировини з норійною баштою, відділення завантаження лушпиння на автотранспорт, резервуари для зберігання олії, відділення грануляції шроту, відділення наливу олії у вагони та автотранспорт, відділення завантаження гранульованого шроту на автотранспорт та залізничні вагони, котельня, яка працює на власних відходах виробництва.

При належній обробці – гранулюванні  лузги, отримується якісний конкурентоздатний продукт – пелети, які користуються попитом на сучасному ринку.

Основним напрямком діяльності комплексу є глибока переробка олійних культур. На даний час виготовляється така продукція: олія соняшникова, шрот гранульований, експандована  макуха, з відходів виробництва паливні пелети для опалення.

На перспективу передбачена можливість розміщення в олійно-пресовому цеху лінії гідратації та сушки фосфатидів з складом зберігання фосфатидів з подальшим відвантаженням на автотранспорт.

 

 
Перегляди: 9
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/tov-riston-ojl-buduye-druhyj-puskovyj-kompleks
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати