Tempo950x100

Tempo300x100

Трансбалктермінал Кернел дотримується міжнародних стандартів GAFTA

Трансбалктермінал Кернел дотримується міжнародних стандартів GAFTA

Про це повідомляє прес-служба Кернел.

Для підприємства це дебютна зовнішня експертиза знезараження зернової продукції за правилами GAFTA. Пілотний аудит підтвердив вищий пілотаж фумігаційного процесу на терміналі.

Аудитор провів всебічну оцінку діяльності ТБТ шляхом ознайомлення з процесом фумігації (знезараження вантажу), документального оформлення та аналізу ризиків, супутніх обробці. За результатами перевірки, знезараження на терміналі здійснюється згідно зі стандартами GAFTA. Всі препарати, які використовуються в процесі, – ліцензійні, відповідають міжнародним вимогам і мають необхідну реєстрацію. Фумігацію на терміналі здійснюють висококваліфіковані співробітники, дотримуючись усіх необхідних технологічних вимог. Тому продукція Кернел потрапляє до імпортерів абсолютно безпечною.

Читайте також: Кернел очолила рейтинг найбільших агроекспортерів

«У рамках запровадження нашою компанією ефективної системи безпечності та якості харчових продуктів до нашого загального пакету сертифікатів визнання відповідності силами команди ТБТ додано ще одне міжнародне визнання безпечності виконання вимог щодо фумігації. Для компанії-експортера знезараження зерна за стандартами GAFTA, якими керуються практично всі учасники міжнародного ринку, є обов’язковою умовою при підписанні контрактів на поставку зернових культур», – зазначає Олена Богушева, провідний менеджер з управління системами якості Кернел.

«Кернел – єдина в Україні аграрна компанія, яка забезпечує цілий ряд експертиз та лабораторних досліджень продукції власними силами. На Трансбалктерміналі ми проводимо такі складні з технологічної точки зору операції, як фумігація. Це дозволяє виключити з ланцюга «поле – елеватор – фумігація – порт» зовнішні компанії, котрі надають послуги зі знезараження. Зважаючи на те, що Трансбалктермінал вкотре встановив історичний рекорд перевалки зерна – 4 млн 524 тис. тонн – ми конкуруємо зі світовими агрокомпаніями. Тому розширюючи базу сертифікатів ми тільки зміцнюємо свої лідерські позиції», – підкреслив Юрій Кізлевич, директор Трансбалктермінала.

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/transbalkterminal-kernel-dotrymuyetsya-mizhnarodnyh-standartiv-gafta
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати