Tempo950x100

Tempo300x100

Транспортна логістика і склад в агробізнесі

Транспортна логістика і склад в агробізнесі

Вчора, 17 травня 2018 року, «ПроАгро Груп» успішно провела III щорічну конференцію «Транспортна логістика і склад в агробізнесі». Формат логістичної конференції для аграріїв користується заслуженою популярністю у фахівців, збираючи щороку все більше і більше учасників. Не стало винятком і нинішній захід: в Admiral Hall на Хрещатику зібралося понад 120 осіб! Делегати не забули про День української вишиванки, за що і отримали приємні призи від організаторів.

Конференція була поділена на 3 робочих блоки, модераторами яких виступили Андрій Гатаулін з «Українського логістичного альянсу», Микола Горбачов, президент Української зернової асоціації, і Юрій Андрієвський, директор компанії «Креатив Агромаш». Модераторам, які є експертами в своїх галузях, вдалося вміло координувати хід конференції, доповнювати виступи спікерів і провокувати гострі дискусії.

Андрій Загорулько, заступник генерального директора з логістики та контролю навігаційного ІМК, і Олександр Пирогов, директор Kusto Logistics, узагальнили місце і роль логістики в агрокомпанії, представили практичні кейси щодо організації та функціонування логістичних департаментів. Вікторія Васильченко, керівник відділу ЗЕД компанії “Арніка”, у своїй доповіді розкрила особливості перевезень органічної продукції, а Дмитро Мінов, комерційний директор Risoil Україна, ознайомив аудиторію з плюсами і мінусами контейнерних перевезень агропродукції.

Другого блоку чекали всі! В його роботі взяли участь представники «Укрзалізниці», чия робота викликає масу нарікань з боку аграріїв. Олег Бондар, перший заступник директора філії “Центру транспортної логістики”, і Олександр Карначев, заступник директора департаменту стратегічного розвитку та планування, дуже професійно і переконливо розповіли присутнім у залі про реалії та перспективи роботи УЗ, про варіанти вирішення проблемних питань. Представники УЗ проявили готовність до відкритого діалогу і пошуку компромісу, що оцінили агровиробники. Крім залізничників, у блоці виступив авторитетний логіст Валерій Ткачов, заступник директора з логістики “Дельта Вілмар” зі своєю думкою з приводу можливого закриття малодіяльних залізничних станцій. Юрій Щуклин, активний учасник всіх логістичних заходів, представив аудиторії результати свого моніторингу роботи залізниці і пропозиції щодо поліпшення взаємодії УЗ і виробників сільгосппродукції.

Андрій Волик, заступник генерального директора судноплавної компанії “Нібулон”, грунтуючись на практичному досвіді компанії, розповів про особливості організації та перспективи річкових перевезень в Україні. «Нібулон» відомий своїми успіхами у використанні водного транспорту, тому спікеру задали дуже багато питань. Микола Колачко, начальник відділу експлуатації елеваторів компанії “Аграрні системні технології”, і Сергій Щербань, керівник проекту по будівництву і функціонуванню Белозаводського елеватора, у своїх виступах торкнулися теми сучасних підходів до роботи елеваторів, представили свої практичні кейси та дали рекомендації щодо оптимізації складських потужностей.

В ході III щорічної конференції «Транспортна логістика і склад в агробізнесі» були обговорені всі пропоновані до розгляду теми. Після кожного робочого блоку проходили предметні дискусії, до яких підключалися всі учасники заходу. Конференція пройшла конструктивно і динамічно, гості пішли з заходу з новими знаннями і корисними знайомствами.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/transportna-lohistyka-i-sklad-v-ahrobiznesi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати