Транспортна логістика і склад в агробізнесі

Транспортна логістика і склад в агробізнесі

Вчора, 17 травня 2018 року, «ПроАгро Груп» успішно провела III щорічну конференцію «Транспортна логістика і склад в агробізнесі». Формат логістичної конференції для аграріїв користується заслуженою популярністю у фахівців, збираючи щороку все більше і більше учасників. Не стало винятком і нинішній захід: в Admiral Hall на Хрещатику зібралося понад 120 осіб! Делегати не забули про День української вишиванки, за що і отримали приємні призи від організаторів.

Конференція була поділена на 3 робочих блоки, модераторами яких виступили Андрій Гатаулін з «Українського логістичного альянсу», Микола Горбачов, президент Української зернової асоціації, і Юрій Андрієвський, директор компанії «Креатив Агромаш». Модераторам, які є експертами в своїх галузях, вдалося вміло координувати хід конференції, доповнювати виступи спікерів і провокувати гострі дискусії.

Андрій Загорулько, заступник генерального директора з логістики та контролю навігаційного ІМК, і Олександр Пирогов, директор Kusto Logistics, узагальнили місце і роль логістики в агрокомпанії, представили практичні кейси щодо організації та функціонування логістичних департаментів. Вікторія Васильченко, керівник відділу ЗЕД компанії “Арніка”, у своїй доповіді розкрила особливості перевезень органічної продукції, а Дмитро Мінов, комерційний директор Risoil Україна, ознайомив аудиторію з плюсами і мінусами контейнерних перевезень агропродукції.

Другого блоку чекали всі! В його роботі взяли участь представники «Укрзалізниці», чия робота викликає масу нарікань з боку аграріїв. Олег Бондар, перший заступник директора філії “Центру транспортної логістики”, і Олександр Карначев, заступник директора департаменту стратегічного розвитку та планування, дуже професійно і переконливо розповіли присутнім у залі про реалії та перспективи роботи УЗ, про варіанти вирішення проблемних питань. Представники УЗ проявили готовність до відкритого діалогу і пошуку компромісу, що оцінили агровиробники. Крім залізничників, у блоці виступив авторитетний логіст Валерій Ткачов, заступник директора з логістики “Дельта Вілмар” зі своєю думкою з приводу можливого закриття малодіяльних залізничних станцій. Юрій Щуклин, активний учасник всіх логістичних заходів, представив аудиторії результати свого моніторингу роботи залізниці і пропозиції щодо поліпшення взаємодії УЗ і виробників сільгосппродукції.

Андрій Волик, заступник генерального директора судноплавної компанії “Нібулон”, грунтуючись на практичному досвіді компанії, розповів про особливості організації та перспективи річкових перевезень в Україні. «Нібулон» відомий своїми успіхами у використанні водного транспорту, тому спікеру задали дуже багато питань. Микола Колачко, начальник відділу експлуатації елеваторів компанії “Аграрні системні технології”, і Сергій Щербань, керівник проекту по будівництву і функціонуванню Белозаводського елеватора, у своїх виступах торкнулися теми сучасних підходів до роботи елеваторів, представили свої практичні кейси та дали рекомендації щодо оптимізації складських потужностей.

В ході III щорічної конференції «Транспортна логістика і склад в агробізнесі» були обговорені всі пропоновані до розгляду теми. Після кожного робочого блоку проходили предметні дискусії, до яких підключалися всі учасники заходу. Конференція пройшла конструктивно і динамічно, гості пішли з заходу з новими знаннями і корисними знайомствами.

Перегляди: 7
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/transportna-lohistyka-i-sklad-v-ahrobiznesi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    16 Квітня

    Агрохолдинг МХП Косюка почав вирощувати овочі

    В Україну намагалися завезти 850 кг кабачків з перевищеним вмістом нітратів

    У Польщі заявили, що “зернове питання” з Україною має вирішити Брюссель

    15 Квітня

    Corteva Agriscience та Ощадбанк пропонують фермерам скористатися програмою кредитування за зниженими ставками для закупівлі засобів захисту рослин

    Штучний інтелект допоможе скоротити харчові відходи та придумає рецепти із того, що є у холодильнику

    У ЄС викрили шахрайську схему щодо медичного канабісу на 645 млн євро

    У квітні передача зернових до Румунії скоротилася на майже 35%

    ЄС може ввести додатковий контроль для українських перевізників, що їдуть через Польщу

    Майже 100 модульних зерносховищ отримали аграрії Херсонщини

    “Руйнування критичні”: які наслідки окупації для АПК Запорізької області

    БІЛЬШЕ НОВИН