Tempo950x100

Tempo300x100

Три елеватори та два заводи запрацюють на Харківщині

Три елеватори та два заводи запрацюють на Харківщині

Усі підприємства, запрацюють на повну потужність вже найближчим часом.

Про це повідомляє прес-служба ГК NOVAAGRO, пише latifundist.com.

Великобурлуцький елеватор має потужності одноразового зберігання 60 тис. т. Цей елеватор був введений в експлуатацію в 2013 р. і відповідає всім сучасним вимогам щодо автоматизації технологічних процесів.

Граківський елеватор майже в 2 рази потужніший — він має ємності зі зберігання в 117 тис. т. Елеватор входить в трійку найбільших в Харківській області. Зерносховище у 2009 р. було реконструйовано, на ньому встановили сучасне імпортне обладнання.

Орільський елеватор потужністю 65 тис. т одноразового зберігання з сучасним імпортним обладнанням введений в експлуатацію в 2011 р. і прийняв першу партію соняшнику вже минулого тижня.

На всіх елеваторах здійснюється повний комплект послуг з приймання, доробки, зберігання та навантаження зерна.

Крім трьох елеваторів, починають роботу два зернопереробних підприємства.
Граківський комбікормовий завод був введений в експлуатацію в 1974 р. Завод оснащений швейцарським обладнанням, компанії Buller, був реконструйований в 2009 р. На даний момент він має переробні потужності 6 тис. т/міс.

Вовчанський круп’яний завод здійснює приймання зерна і переробляє його в крупи. Основна продукція — це гречана крупа, горохова крупа, пшенична крупа і ячна крупа.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/try-elevatory-ta-dva-zavody-zapracyuyut-na-harkivshchyni
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати