Три елеватори та два заводи запрацюють на Харківщині

Три елеватори та два заводи запрацюють на Харківщині

Усі підприємства, запрацюють на повну потужність вже найближчим часом.

Про це повідомляє прес-служба ГК NOVAAGRO, пише latifundist.com.

Великобурлуцький елеватор має потужності одноразового зберігання 60 тис. т. Цей елеватор був введений в експлуатацію в 2013 р. і відповідає всім сучасним вимогам щодо автоматизації технологічних процесів.

Граківський елеватор майже в 2 рази потужніший — він має ємності зі зберігання в 117 тис. т. Елеватор входить в трійку найбільших в Харківській області. Зерносховище у 2009 р. було реконструйовано, на ньому встановили сучасне імпортне обладнання.

Орільський елеватор потужністю 65 тис. т одноразового зберігання з сучасним імпортним обладнанням введений в експлуатацію в 2011 р. і прийняв першу партію соняшнику вже минулого тижня.

На всіх елеваторах здійснюється повний комплект послуг з приймання, доробки, зберігання та навантаження зерна.

Крім трьох елеваторів, починають роботу два зернопереробних підприємства.
Граківський комбікормовий завод був введений в експлуатацію в 1974 р. Завод оснащений швейцарським обладнанням, компанії Buller, був реконструйований в 2009 р. На даний момент він має переробні потужності 6 тис. т/міс.

Вовчанський круп’яний завод здійснює приймання зерна і переробляє його в крупи. Основна продукція — це гречана крупа, горохова крупа, пшенична крупа і ячна крупа.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/try-elevatory-ta-dva-zavody-zapracyuyut-na-harkivshchyni
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати