Tempo950x100

Tempo300x100

Три причали Іллічівського порту відійдуть власнику «Гаврилівських курчат»

Три причали Іллічівського порту відійдуть власнику «Гаврилівських курчат»

У загальному і цілому, мова йде про передачу в користування приватникам приблизно 10 гектарів землі. Розпоряджатися ними буде компанія European Agro Investment Ukraine, пише timer-odessa.net.

Фірма є українською «дочкою» зареєстрованої в 2014 році в Голландії компанії European Agro Investment. Ця компанія не має навіть власного веб-сайту та взагалі її назва згадується лише в офіційних реєстрах юридичних осіб. Засновником компанії є українка Оксана Шубко.

Що ж до компанії European Agro Investment Ukraine, то її очолює Галина Бринзянник – колишня помічниця екс-нардепа Євгена Сігала, який є одним з найбільших аграрних бізнесменів України. Сігал контролює такі підприємства, як ЗАТ Концерн «Комплекс», ЗАТ ” Комплекс «Агромарс» (ТМ «Гаврилівські курчата»), ЗАТ «Тернопільський аграрний комплекс» і т. п. Структури Сігала займають близько третини українського ринку птиці, вони обробляють близько 35 тисяч гектарів землі.

Саме Євген Сігал є тим самим «інвестором», в користування якого відійдуть причали.

За офіційною версією, European Agro Investment Ukraine побудує на території причалів Іллічівського порту комплекс для перевалки зернових та мастил, а також проведе днопоглиблювальні роботи. Загальний обсяг інвестицій – 250 мільйонів доларів. Обіцяють, що реалізація проекту дасть Іллічівському порту додатково близько 3,5 мільйона тонн вантажів в рік.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/try-prychaly-illichivskoho-portu-vidijdut-vlasnyku-havrylivskyh-kurchat
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати