Tempo950x100

Tempo300x100

Тисячі фермерів вийшли у Берліні на демонстрацію

Тисячі фермерів вийшли у Берліні на демонстрацію

Під гаслом “Ми ситі по горло агропромом!” виробники сільгосппродукції, а також захисники тварин та довкілля приурочили акцію протесту до проведення щорічної аграрної виставки “Зелений тиждень”. Про це повідомляє УНН із посиланням на DW.

На чолі ходи рухалися 170 тракторів. Демонстранти пройшли крізь урядовий квартал столиці Німеччини, зокрема повз будівлю міністерства сільського господарства ФРН, де відбувається Глобальний форум з питань продовольства та сільського господарства, на котрий прибули міністри з 70 країн світу.

Мітингувальники передали ноту протесту міністерці сільського господарства ФРН Юлії Клекнер та всім учасникам цієї конференції. У ній німецькі аграрії вимагають відмови від загальних дотацій, що розраховуються за площею сільгоспугідь, а також підтримки безпечного для клімату сільського господарства з утриманням тварин в умовах, що відповідають їхнім біологічним особливостям. Ці вимоги підтримали близько 100 організацій.

Для участі в акції протесту були заявлені 12 тисяч осіб. За даними організаторів, з усієї Німеччини на неї з’їхалися близько 35 тисяч фермерів. Поліція каже про “багато тисяч” учасників, отже йдеться про “дещо більшу кількість, ніж було заявлено”.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/tysyachi-fermeriv-vyjshly-u-berlini-na-demonstraciyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати