Tempo950x100

Tempo300x100

У 2019 ХТЗ планує виробити близько однієї тисячі тракторів

У 2019 ХТЗ планує виробити близько однієї тисячі тракторів

Як відомо, підприємство належить групі DCH Олександра Ярославського, який придбав ХТЗ в 2016 році і в стислі терміни забезпечив відновлення виробництва після тривалого простою. Про це в ході п’ятого агропромислового форуму AGROPORT в Харкові заявив журналістам генеральний директор Харківського тракторного заводу Андрій Коваль, повідомляє прес-служба ХТЗ.

«Зараз за фактом інвестовано близько $5 млн. У наступному році – ще близько $5 млн», – сказав Коваль.

Гендиректор підкреслив, що ХТЗ зробив в 2018 році значний упор на поліпшення якості вироблених тракторів.

«У продукт тільки з початку року було внесено більш ніж 200 поліпшень – від невеликих до досить значних: адаптовано нову лінійку моторів, ефективних, сучасних, економічних. Крім того, ми хочемо, щоб трактор возив більше, працював надійніше, споживав менше палива і так далі. Тобто споживчі властивості продукту і надалі будуть покращуватися», – сказав Коваль.

Генеральний директор ХТЗ додав, що підприємство працює не тільки безпосередньо над продуктом, але і над підвищенням загальної ефективності виробничого процесу.

«Зараз завод в стані великого будівництва: ми реконструюємо цех, купуємо нове обладнання, оптимізуємо структуру виробництва. Це дозволить дати ще більш приємну ціну продукту», – сказав Коваль.

За його словами, в 2018 році завод по Україні збільшив реалізацію продукції на 40%. У 2019 планується виробити близько 1 тисячі тракторів.

«Хотів би окремо подякувати нашому акціонерові Олександру Ярославському за особливе ставлення до підприємства. У нього багато активів, але в даному випадку у нього ХТЗ – це «хобі №1». Він дуже зацікавлений в розвитку ХТЗ, в тому, щоб Україна отримала свій український трактор, який не гірший, а, можливо, в чомусь і кращий, якщо брати ціну і якість, за імпортну продукцію», – підсумував гендиректор ХТЗ.

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-2019-htz-planuye-vyrobyty-blyzko-odniyeyi-tysyachi-traktoriv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати