У Британії працівників судили за жорстоке поводження зі свиньми

У Британії працівників судили за жорстоке поводження зі свиньми

Суд міста Грімсбі визнав винними 39-річного Гавіна Харді, 30-річного Троя Вагстаффа та 32-річного Арріса Грогпрєвса, які працювали на фермі – доглядали за тваринами. Робітники не знали, що на підприємстві встановили камери спостереження. На відео вдалося зафіксувати як троє обвинувачених били свиней, підштовхували їх вилами, завдаючи незначних пошкоджень, пише meat-inform.com.

На суді, який пройшов минулого тижня, кожен з працівників отримав 8-тижневий умовний тюремний термін ув’язнення та громадські роботи тривалістю 100 годин. Якщо за чоловіками ще раз помітять жорстоке поводження з тваринами, їм загрожує реальне позбавлення волі. Також обвинувачуваним заборонили працювати з комерційною худобою в майбутньому. Крім цього, вони мають сплатити судові витрати.

Районний суддя Даніель Кертіс сказав, що відеоматеріали засвідчили: дії підсудних мали на меті навмисно заподіяти страждання тваринам. “Це було жорстоке поводження в комерційному контексті”, – зазначив суддя.

Власники ферми після розслідування звільнили чоловіків, описуючи їхні дії як “огидну поведінку, яка створює негативний імідж підприємству”.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-brytaniyi-pracivnykiv-sudyly-za-zhorstoke-povodzhennya-zi-svynmy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати